Με μια πολύ νόστιμη και θρεπτική συνταγή συνεχίζεται η εβδομάδα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ο σεφ Απόστολος Ρουβάς ετοίμασε για σήμερα Τρίτη (11/10) αρακά λεμονάτο με πλιγούρι.

Μια υγιεινή, γευστική και γρήγορη στην προετοιμασία της συνταγή.

Για τον αρακά λεμονάτο θα χρειαστείτε: 

400 γρ. αρακά (κατεψυγμένο)

150 γρ. πλιγούρι

2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια

Ελαιόλαδο

Ζωμός λαχανικών

Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι

Άνηθο

Αλάτι – Πιπέρι

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής: