Αυτά τα 3 ζώδια κυριολεκτικά δε θα σε αφήσουν σε ησυχία αν θέλουν να σε εκδικηθούν. Και μάλιστα θα το κάνουν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα αρκετά ευαίσθητο ζώδιο και αυτό τον κάνει πολλές φορές να εκδικείται λόγω ότι συναισθηματικά είναι πληγωμένος. Ζηλεύει κιόλας, οπότε αυτό το κάνει χειρότερο.

Με την κοινή λογική, αποκλείεται… Όσο τρυφερός και αξιολάτρευτος μπορεί να είναι ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου, άλλο τόσο μπορεί να αποδειχθεί πιο αμείλικτος κι από άγγελος της Αποκάλυψης. Και το χειρότερο δεν είναι να φας τη… σπαθιά, αλλά να μην μάθεις ποτέ τον λόγο.

Αν εκδικηθεί κάποιον θα το κάνει άμεσα και δίχως πολλή σκέψη. Θα είναι απλός, άμεσος, λιτός και απέριττος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ίσως το πιο εκδικητικό ζώδιο και αυτό οφείλεται στο ότι έχει την τάση να θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο. Αν απογοητευτεί από τη σχέση του αυτό θα τον κάνει να βρίσκεται σε ένταση. Θα εκδικηθεί αν τον προδώσεις και δε θα σου δώσει ευκαιρία.

Η εκδίκηση του Σκορπιού συγκρίνεται μόνο με κάτι τέτοιο. Είναι βασανιστική, μεθοδική και ατελείωτη. Κι αν πρόκειται για θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου, πραγματικά δε θέλεις να τη δεις. Ο συναισθηματικός κόσμος του Σκορπιού είναι οδυνηρά πλούσιος και πολύπλοκος. Αν τον πληγώσεις, θα αντιδράσει σαν το ομώνυμο έντομο, ακαριαία και απίστευτα εύστοχα. Ας πρόσεχες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο Αιγόκερως αποφασίσει να πάρει εκδίκηση, θα το κάνει με μεθοδικότητα, σχεδιασμό και ελάχιστη συναισθηματική εμπλοκή. Το συναίσθημα θα του έχει τελειώσει, από τη στιγμή που πήρε την τελική απόφαση. Κατόπιν, θα μεταμορφωθεί σε ένα στυγνό εκτελεστή.

Ο Αιγόκερως είναι ξεκάθαρος και αμετάκλητος στις αποφάσεις του. Κρίνει βάσει του προσωπικού του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Έφταιξες, θα πληρώσεις. Μπορεί συχνά να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη επιείκεια, αλλά αν τα όριά της εξαντληθούν, δεν υπάρχει επιστροφή. Επιπλέον, δύσκολα συγχωρεί. Ακόμα και μετά από την πιο αμείλικτη εκδίκηση, το άτομο που την προκάλεσε εξορίζεται δια παντός από τη ζωή του.