Τα ζώδια του νερού όπως είναι γνωστό, είναι ευαίσθητα, ρομαντικά, συναισθηματικά και έχουν έντονη ενσυναίσθηση. Γιατί όμως ενώ έχουν αυτά τα αξιολάτρευτα χαρακτηριστικά χωρίζουν εύκολα και όχι με ωραίο τρόπο;

Καρκίνος

Είσαι ευαίσθητος, πιστός, αφοσιωμένος και ρομαντικός. Όμως κάνεις ορισμένα λάθη που κάνουν τον άνθρωπό σου να ξενερώσει και να μη θέλει να σου ξαναμιλήσει.

Είσαι πολύ κτητικός και έχεις ορισμένες ανασφάλειες και εμμονές. Αν δεν κάνεις τον εαυτό σου να ελέγξει τη φοβία της απιστίας, της εγκατάλειψης και δεν έρθεις σε έναν ειλικρινή διάλογο, δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό.

Δείξε στον άνθρωπό σου πόσο τον αγαπάς, όχι πόσο φοβάσαι μήπως σε εγκαταλείψει. Είναι σα να θες να σε αφήσει για να έχεις τη δικαιολογία μετά να πεις «να με παράτησε, το ήξερα!». Εσύ μπορεί να το δημιούργησες όλο αυτό όμως.

Σκορπιός

Βρε Σκορπιέ και σύ! Η ζήλια σου δεν έχει όρια ώρες ώρες. Σε αντίθεση με τον Καρκίνο που θα την εκδηλώσει άμεσα, εσύ πας υποχθόνια και λες πράγματα στον άλλον που θα τον εκνευρίσουν.

Δε θα παραδεχτείς ότι ζηλεύεις. Αυτό μπορεί να κάνει τον άλλον να μη σε εμπιστεύεται επειδή πρακτικά του λες ψέματα σε κάτι τόσο προφανές.

Είσαι εμμονικός και κάνεις κακές εικόνες. Μπορεί ο σύντροφός σου να έχει βγει με έναν κολλητό του έξω και εσύ να φαντάζεσαι τα αίσχη! Ότι σε κερατώνει και μετά παριστάνει ότι σε αγαπάει κλπ. Δείξε αγάπη, όχι ζήλια!

Ιχθύς

Είσαι στην κοσμάρα σου εσύ. Έχεις πλάσει στο μυαλό σου ένα ιδανικό σενάριο σχέσης. Το πασάρεις στον άλλον και βλέπεις ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είχες εσύ και μόνο εσύ σκεφτεί.

Επειδή δηλαδή ήθελες ρομαντικό ταξίδι και δε σε πήγε ο άλλος, θα του κάνεις σκηνή. Επειδή είχες φανταστεί να σου συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο απλά και μόνο επειδή το φαντασιακό σου στο επιτάσσει, δε σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να είναι όπως τον φαντάζεσαι.

Γενικά μην περιμένεις από κανέναν να αλλάξει για να αρέσει σε εσένα. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, δέξου το ή φύγε. Α ναι, μόλις το έκανε ο άλλος!