O νεαρός Σήφης Φαραντάκης από την Κρήτη, είναι ένα από τα μοντέλα που αποχώρησε από το GNTΜ, καθώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τη λήψη του.

Ο παίκτης από την Κρήτη δεν είχε πολύ καλή επίδοση μαζί με τον Ανδρέα, με τον οποίον ήταν ζευγάρι στη δοκιμασία και εγκατέλειψε με συγκίνηση το ριάλιτι μοντέλων , στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/11)

Λίγο μετά την αποχώρησή του ο Σήφης Φαραντάκης, μίλησε την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μέσω Skype και μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Μαρινέλα, η οποία ήταν η επόμενη παίκτρια που αποχαιρέτησε το όνειρο για τη νίκη στο φετινό GNTM, καθώς αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης (17/11).

«Με τη Μαρινέλα έχει παρεξηγηθεί το γεγονός πως ήμασταν λίγο πιο κοντά, επειδή είμαστε από την Κρήτη. Μας παρεξηγήσατε και εσείς και τα παιδιά στο σπίτι και η παραγωγή. Νόμιζαν πως με τη Μαρινέλα είχαμε κάτι παραπάνω, εκτός του να είμαστε μόνο φίλοι.

Ήμασταν πολύ κοντά, μιλούσαμε λίγο παραπάνω. Με την Μαρινέλα δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν μόνο καλοί φίλοι» εξήγησε ο Σήφης Φαραντάκης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Σήφης Φαραντάκης: