Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/11) ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος επέστρεψε μαζί με την οικογένειά του στην Ελλάδα από το Λος Άντζελες, μεταξύ άλλων μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του, για την σχέση του με τον γιο του, αλλά και για τον ρόλο του αστυνόμου «Λαΐνη».

Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στην απόφαση να αφήσει το Λος Άντζελες και είπε πως παρά την επιτυχημένη του πορεία έχει κάνει και πολλές αποτυχίες.
«Έχω κάνει τρελές αποτυχίες στη ζωή μου. Ακόμα και κορυφαίοι ηθοποιοί όπως η Μέριλ Στριπ που προσέχει πολύ τις επιλογές της, θα δεις ότι τα τελευταία χρόνια έκανε 2-3 πιο μέτριες ταινίες.

Δεν μπορείς να προβλέψεις. Ο Ντενίρο είναι γνωστός για τις κακές επιλογές του στο εξωτερικό.

Όταν χάνεις την ενέργειά σου ή όταν αυτό που κάνεις δεν πετυχαίνει τότε μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Θα απογοητευτείς, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε», είπε ο Γιώργος Καραμίχος που παραδέχθηκε ότι όταν βρίσκεται στην Ελλάδα αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Μιλώντας για το πώς ο ίδιος διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα ο Γιώργος Καραμίχος είπε:

«Γενικώς αποφεύγω να βλέπουν τα παιδιά μου στην τηλεόραση. Κάποιες φορές ο μικρός βλέπει μαζί με τη μαμά του.

Στον δρόμο πολλές φορές που με χαιρετάνε διάφοροι με ρωτάει μετά “τον ξέρεις εσύ αυτόν; Αυτός σε ξέρει;”. Έτσι συνεννοούμαστε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος από το πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου: