Οι «Roomies», έρχονται και αυτό το Σάββατο και Κυριακή στις 16:00 στο MEGA και μας καλωσορίζουν στο cosy σπίτι τους που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται τον Αλέξη Παππά.  Ο γνωστός ηθοποιός, μιλάει για τη ζωή του και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής του πορείας. Τα κορίτσια σεφ…άρουν με την Λελέ Γκόφα από την όμορφη Λήμνο και ετοιμάζουν το αγαπημένο γλυκό των εορτών, τα μελομακάρονα, σε μία υγιεινή αλλά λαχταριστή εκδοχή. Τα alter ego τους η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί κάνουν για ακόμα μία φορά την εμφάνισή τους και σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies», με το δικό τους σπαρταριστό τρόπο.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού, σερφάρουν στο ίντερνετ και κουβεντιάζουν για όσα τους έκαναν εντύπωση την εβδομάδα που πέρασε. Οι «Roomies» γίνονται «μαστόρισσες» και με χριστουγεννιάτικη διάθεση μας δείχνουν ιδέες για το πως μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας την μπότα του Άϊ Βασίλη. Και… η Κυριακή κλείνει με μουσική! Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης έρχεται στο σπίτι των «Roomies» και όλοι μαζί τραγουδούν παλιές επιτυχίες, που έχουμε λατρέψει.

ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ MEGA

 

#Roomies #neoprogrammaepitelous

Instagram: @roomiesmega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: ΒΑRKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

ΕXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙΕΥΘ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ : ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ