Λίγο πριν τα 47α γενέθλιά της, (στις 16 Ιανουαρίου) η Κέιτς Μος επιστρέφει δυναμικά εκεί από όπου ξεκίνησε.

Το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία ποζάρει για το διπλό εξώφυλλο της βρετανικής Vogue στο τεύχος Ιανουαρίου, 27 χρόνια μετά το πρώτο της εξώφυλλο στο ίδιο περιοδικό.

Η φωτογράφισή της για το τελευταίο τεύχος της βρετανικής Vogue έγινε από τον φακό των Mert & Marcus.

Λίγα ονόματα από το χώρο της μόδας και της θρυλικής εποχής των super models της δεκαετίας του 90 κουβαλάνε μαζί τους τόσες πολλές ιστορίες και αναμνήσεις, όσο εκείνο της εμβληματικής βρετανίδας Κέιτ Μος.

Από την αφάνεια την έβγαλε, η φωτογράφος Corinne Day, που την φωτογράφισε για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Τhe Face». Το 1992, έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του Calvin Klein.

Τον Μάρτιο του 1993 η 19χρονη τότε Κέιτ Μος μαγνήτιζε με την ιδιαίτερη ομορφιά της, τους αναγνώστες της βρετανικής έκδοσης του φημισμένου περιοδικού μόδας.

Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησαν 43 ακόμη εξώφυλλα στη Vogue.

Σε ένα ειδικό βίντεο για τη Vogue, η Κέιτ Μος απαντά σε ερωτήσεις από διάσημους φίλους της ανάμεσα στους οποίους ο Ελτον Τζον, η Κρίστι Τέρλινγκτον, ο Μαρκ Τζέικομπς, η Dua Lip, αλλά και τη 18χρονη κόρη της Λίλα Γκρέις που τη ρωτά με ποιον τρόπο χαλαρώνει μετά από μια κουραστική μέρα.

«Μου αρέσει να κάνω ένα ζεστό μπάνιο και να ξαπλώσω στο κρεβάτι αγκαλιά μαζί σου αν θέλεις» απαντά χαρούμενα η Κέιτς Μος στην κόρη της.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: