Για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πολιτικές δολοφονίες που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Δολοφονίες που άλλαξαν την πορεία της παγκόσμιας ιστορίας.

Σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις

Αυτή την εβδομάδα

«Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι»

Το πιο αποτρόπαιο πολιτικό έγκλημα όλων των εποχών

Το χρονικό της βίαιης δολοφονίας του πιο δημοφιλούς προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, από τις σφαίρες ελεύθερου σκοπευτή, στο Ντάλας το 1963.

Το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρο πίσω από τη δολοφονία του προέδρου και οι αναρίθμητες θεωρίες εγχώριας και διεθνούς συνωμοσίας.

Ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι υπήρξε αν όχι ο καλύτερος, όμως σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών. Η βίαιη δολοφονία του στο Ντάλας τον Νοέμβριο του 1963 συγκλόνισε την Αμερική και αποτέλεσε μία από τις πιο μελανές σελίδες της πολιτικής ιστορίας της υφηλίου. Στο παρόν βιβλίο ο συγγραφέας περιγράφει με επιστημονική επάρκεια και αφηγηματική δεξιοτεχνία το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρο πίσω από τη δολοφονία του προέδρου. Καθώς και πώς αυτό συνετέλεσε στη δημιουργία αναρίθμητων θεωριών συνωμοσίας. Είναι εντέλει δολοφόνος ο ημιπαράφρων Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ ή μήπως το πιο αποτρόπαιο πολιτικό έγκλημα όλων των εποχών συνιστά έργο συνωμοσίας;

Μια μοναδική σειρά με τις σημαντικότερες πολιτικές δολοφονίες όλων των εποχών και την επίδρασή τους. Ερευνες σε βάθος και στοιχεία ζωντανεύουν τα εγκλήματα που συντάραξαν χώρες και εποχές. Ο αναγνώστης των συναρπαστικών αυτών βιβλίων βλέπει να ξετυλίγονται στις σελίδες τους στιγμή προς στιγμή οι πιο σκοτεινές περιπέτειες από τις οποίες πέρασαν ολόκληρα έθνη.

Μαζί

«Μαραντόνα – Το Χέρι του Θεού»

Η πολυτάραχη και γεμάτη ανατροπές ζωή του θεού της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η διαδρομή του θρύλου του ποδοσφαίρου που αποτέλεσε είδωλο για εκατομμύρια φιλάθλους.

Από τις παραγκουπόλεις του Μπουένος Άιρες έως την κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου και από τον έκλυτο βίο μέχρι και την ανάληψη της θέσης του προπονητή της ομάδας της Αργεντινής.

Το «Χέρι του Θεού»  –το βιβλίο που αποκήρυξε ο ίδιος ο Μαραντόνα– αποτελεί ένα συναρπαστικό και καλά τεκμηριωμένο χρονικό του μεγαλύτερου θρύλου που ανέδειξε ποτέ το ποδόσφαιρο. Από τις παραγκουπόλεις του Μπουένος Άιρες έως την κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου. Και από εκεί ξανά από τον πάτο του δυσώδους τέλματος των ναρκωτικών και του έκλυτου βίου. Από τους κόλπους της Καμόρας μέχρι και την ανάληψη της θέσης του προπονητή της ομάδας της Αργεντινής το 2008, o συγγραφέας ξετυλίγει το νήμα της πολυτάραχης και γεμάτης ανατροπές ζωής του Μαραντόνα. Το βιβλίο δεν εστιάζει μόνο στη ποδοσφαιρική μεγαλοφυΐα του παίκτη αλλά και στις κοινωνικές συνθήκες και τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και λαοφιλείς ανθρώπους του πλανήτη.

Ακόμη

VITA

Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Ελλάδα

Ζωή Δημητράκου

Μας κρατάει σε φόρμα και τις Γιορτές με «Γυμναστική… από σπίτι» στο Μega

-Beauty’s Best

Οι  κορυφαίες συμβουλές που θα υιοθετήσουμε το 2021

-Υγεία

24 ώρες χωρίς στρες; Γίνεται

-Long covid

Γιατί αργεί η ανάρρωση

-Κρύωμα

10 κινήσεις για να περάσει γρήγορα

Επίσης

5 πιστοποιημένες χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης ΜΕΓΑ, σε μέγεθος MEDIUM, για υψηλή προστασία.

Διαθέτουν 3 στρώματα προστασίας, καινοτόμα υφασμάτινα πλαϊνά και πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Οι μόνες σε 3 μεγέθη!

Χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ.

Σχεδιασμένες για την ασφάλειά σας!

Και

ΒΗΜΑGAZINO

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Κένεντ黀0,70 και «Μαραντόνα: Το χέρι του θεού»: €1,00 

Ακολουθήστε το στο Google News