Ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι στάθηκε αφορμή για να προκαλέσει σάλο στα social media η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον.

Όπως πολλές διασημότητες, η Τζένιφερ Άνιστον δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναρτήσεις στα social media σε σχέση με το πνεύμα των γιορτών.
Ωστόσο η Τζένιφερ Άνιστον με μία δική της δημοσίευση κατάφερε άθελα της να δημιουργήσει κύμα αντιδράσεων στον κόσμο των social media.

Συγκεκριμένα, η 51χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός αναμνηστικού στολιδιού για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο έγραφε:

«Η πρώτη μας πανδημία 2020″.

Η φράση και το όλο concept προκάλεσε οργή στους χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι την κατηγόρησαν για έλλειψη ευαισθησίας στο θέμα του κοροναϊού.

Τα σχόλια που δέχτηκε, έκαναν λόγο για ειρωνεία από τη μεριά της ηθοποιού και ανέφεραν πως δεν θα έπρεπε να θεωρείται «επέτειος» ο ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας.

Ωστόσο, κάποιοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν, αναφέροντας πως το ζήτημα έλαβε χωρίς λόγο τεράστιες διαστάσεις και πως δεν είναι σαφές αν πρόκειται για στολίδι στο δικό της σπίτι ή αν ήταν καλεσμένη κάπου αλλού.

Επίσης, οι θαυμαστές της μοιράστηκαν προηγούμενες αναρτήσεις της σχετικά με την πανδημία, όταν ζητούσε από τον κόσμο να στηρίξουν τις μικρές επιχειρήσεις που περνούσαν δύσκολα λόγω του lockdown.

Τέλος, αρκετοί ανέφεραν πως προφανώς επρόκειτο για χιούμορ και ότι πολύς κόσμος φέτος είχε χιουμοριστικά στολίδια σχετικά με την πανδημία.