Το «MEGA STAR», η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα δίνει ραντεβού και αυτό το Σάββατο και Κυριακή στις 17:40 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, η Μαντώ και ο Αντώνης, στο πρώτο «MEGA STAR» του 2021, υποδέχονται τον trapper Light. O αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας, και όχι μόνο, μετρά πολλές επιτυχίες να έχουν κατακτήσει την κορυφή των τάσεων στο YouTube και εκατομμύρια digital streams. O Light μιλά ανοιχτά για όλους και για όλα σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ενώ ο Αντώνης τον υποβάλλει σε ένα αθλητικό challenge για να τεστάρει τις επιδόσεις του στο αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ.  Ακόμη, σε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA STAR»  η μοναδική Τάμτα μιλάει για τη συνεργασία- έκπληξη με την Disney. Φυσικά, από το «MEGA STAR» δε θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό chart αγαπημένων επιτυχιών, όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις του κοινού.

Τη Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 σε αποκλειστική μετάδοση για την Ελλάδα μέσα από το «MEGA STAR» έρχεται ο Καναδός superstar Shawn Mendes, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να κατακτήσει με τη μουσική του τη διεθνή σκηνή. Ακόμα, η Μαντώ και ο Αντώνης θα μας ενημερώσουν για το international chart αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν και θέλουμε να μάθουμε για τη μουσική που αγαπάμε!

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:40 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

 

Instagram: @megastargr

#MegaStar

                                  

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς