Οι «Roomies», έρχονται και αυτό το Σάββατο και Κυριακή στις 16:00 στο MEGA και μας καλωσορίζουν στο cosy σπίτι τους που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές.

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται τη Μαρία Κορινθίου σε μία άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ακόμα, θα μάθουμε πως με απλές και εύκολες ασκήσεις μπορούμε να χάσουμε τα κιλά των εορτών, ενώ από το σπίτι δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και τις ίδιες τις «Roomies».

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, Κατερίνα, Ντορέττα και Μαρία, μας ταξιδεύουν μέσω skype σε ένα μακρινό και παγωμένο προορισμό, τη Νορβηγία. Τα κορίτσια μπαίνουν στην κουζίνα, σεφ…άρουν με τον pastry chef Διονύση Αλέρτα και ετοιμάζουν μία λαχταριστή φωλιά από φύλλο κρούστας με μακαρόνια κάστανο και κρέμα βανίλιας. Τέλος, οι «Roomies» υποδέχονται στο σπίτι τους την Ελένη Δήμου σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Η μοναδική τραγουδίστρια ερμηνεύει με τη ξεχωριστή φωνή της παλιές και καινούργιες επιτυχίες της, κλείνοντας ακόμη ένα σαββατοκύριακο με μουσική και μελωδίες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ MEGA

#Roomies

Instagram: @roomiesmega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙΑΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: