Σοκ έχει προκαλέσει στο καλλιτεχνικό χώρο η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι συνάδελφος της έφτασε στο σημείο να την κλωτσήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Ζέκα Δούκα εξομολογήθηκε ότι ο ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

«Ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο μια γνώση που μου έκανε καλό» είπε η Ζέτα Δούκα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τα όσα μοιράστηκε σχετικά με την υγεία της και τα διατροφικά προβλήματα που είχε, ενώ μίλησε για τα γεγονότα που βρίσκονται στο επίκεντρο των ημερών μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και η ίδια είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πιο κοντά». «Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα, τονίζοντας: «Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

Όπως αποκάλυψε, μια φορά την κλώτσησε και την έβρισε, ενώ ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην οικογένεια που έκανε, αν και κάποτε δήλωνε πως ο ρόλος της μητέρας δεν ήταν για εκείνη. «Η απόφαση να κάνει μια γυναίκα ένα παιδί είναι δική της, αλλά ο πατέρας αποτελεί θεμέλιο λίθο στην απόφαση αυτή» σημείωσε, ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της, Μιχάλη, που όπως υπογράμμισε «ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου».

Η Ζέτα Δούκα μίλησε και για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού της, της Θάλειας. «Έχει πάρει φόρα η ζωή μου, στα πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσω και με αφορούν, έχω γίνει πιο υπεύθυνος άνθρωπος σε σχέση με τον κόσμο που θα της παραδώσω, έχω σταματήσει να φοβάμαι τόσο πολύ, έχω σταματήσει να δίνω σημασία στα λόγια όσων δεν με γνωρίζουν, ενώ δεν με αφορούν πλέον οι μικρότητες» τόνισε.