Η πολυβραβευμένη σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι® έρχεται υπερήφανα να ανακοινώσει μία ακόμη κατάκτησή του. Την πρώτη επίσημη τηλεοπτική του εμφάνιση!

H νέα επικοινωνία που βρίσκεται στον «αέρα» εδώ και λίγες μέρες, αφηγείται την εκλεπτυσμένη προετοιμασία της μοναδικής διατροφής του κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι®, με πρωταγωνιστή το αγνό ελαιόλαδο και το καλαμπόκι. Τα 2 βασικά συστατικά της διατροφής του εκλεκτού αυτού προϊόντος παντρεύονται αρμονικά σε ένα πιάτο που θα ζήλευε ακόμα και ένα fine dining εστιατόριο.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην ελληνική ύπαιθρο, με εικόνες που αναδεικνύουν την καταγωγή αλλά και την καθοριστική σημασία που δίνει η εταιρεία στην επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών . Το μήνυμα φέρει την υπογραφή  «γέννημα θρέμμα Αγγελάκη» αφού το Ελαιοπουλάκι® μετουσιώνει όλες τις αξίες που πρεσβεύει η Αγγελάκης Α.Ε.: μεσογειακή διατροφή, καινοτομία, ποιότητα.

Ελαιοπουλάκι, γέννημα θρέμμα Αγγελάκη

Το Ελαιοπουλάκι® είναι ένα μοναδικό ελληνικό κοτόπουλο που εκτρέφεται στην Εύβοια, σε ιδιόκτητες φάρμες της εταιρείας, με φροντίδα και σεβασμό. Το Ελαιοπουλάκι® τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% αγνό ελαιόλαδο. Η μοναδική διατροφή του κάνει το κρέας του ζουμερό, προσδίδοντάς του μια εξαιρετική γεύση. Ταυτόχρονα αποτελεί πηγή Σεληνίου, ενός ιχνοστοιχείου με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας, και είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Β3 και Βιταμίνη Β6, που  μεταξύ άλλων, θωρακίζει και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Το Ελαιοπουλάκι®, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που έχει αποσπάσει διεθνή & εθνικά βραβεία ποιότητας, κερδίζοντας μία θέση στο καθημερινό τραπέζι.

Η σειρά Ελαιοπουλάκι® αποτελεί για τα Κοτόπουλα Αγγελάκης το αποτέλεσμα  πολυετούς έργου και συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας για δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Προϊόντων που ακολουθούν τις διατροφικές και καταναλωτικές τάσεις όπως εξελίσσονται. Με οδηγό την άριστη ποιότητα, η εταιρεία Αγγελάκης φροντίζει τα προϊόντα από το πρώτο ως το τελευταίο στάδιο της παραγωγής τους, έτσι ώστε ο καταναλωτής να απολαμβάνει το πιο νόστιμο, ζουμερό και θρεπτικό κοτόπουλο.

Η εταιρεία Αγγελάκης θα συνεχίσει να δημιουργεί «έργα τέχνης» με βάση το κοτόπουλο, έχοντας ως προτεραιότητά της τον άνθρωπο.

Μπορείτε να δείτε το ΤVC της νέας επικοινωνίας Ελαιοπουλάκι® Αγγελάκη εδώ:

Για την παραγωγή της ταινίας, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας που ορίζει το πρωτόκολλο COVID-19.

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη, δημιούργησαν το 1962 μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση στην Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε σε μία καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, διαθέτοντας εκκολαπτήριο, μονάδα παραγωγής ζωοτροφών και πτηνοσφαγείο. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας, και αποτελεί σταθερό πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια και στήριξης της οικονομίας. Σήμερα η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.  κατέχει σημαντική θέση  στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα. Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του. «Η ποιότητα για εμάς δεν “θυσιάζεται” ποτέ στο “βωμό” της ποσότητας. Επιδιώκουμε τα προϊόντα μας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία”».