Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Νάντια Μπουλέ καθώς ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Η όμορφη ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Αγγελική», ανακοίνωσε την Παρασκευή (5/3) πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτα της, με τον Γιώργο Ισαάκ.

Με μία φωτογραφία που διαγράφει την εγκυμοσύνη της η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί και η ευτυχία όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία δεν μπορεί να κρυφτεί.

«Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού» έγραψε η Νάντια Μπουλέ στη φωτογραφία που δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media..

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Όπως είναι λογικό το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Νάντια Μπουλέ δέχτηκε πλήθος ευχών από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η ηθοποιός δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, θέλοντας να ευχαριστήσει τους followers της για τα μηνύματα που έλαβε.

«Δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα και την καλή ενέργεια που μας έχετε στείλει από εχθές! Ανταποδίδω και εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο»,έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Νάντια Μπουλέ:

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)