Η πρώην παίκτρια του GNTM Μαριάννα Παινέση παντρεύτηκε χθες τον αγαπημένο της ενώ διανύει ήδη τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Μαριάννα Παινέση και ο καλό της Προκόπης Ζορμπάς αντάλλαξαν το βράδυ της Πέμπτης όρκους αγάπης και μοιράστηκαν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και η αγάπη τους σφραγίστηκε με την εγκυμοσύνη του αγαπημένου μοντέλου.

Φωτογραφίες από τη βραδιά του γάμου

«Περιμένουμε κοριτσάκι»

«Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ καλά. Είμαι 5 μηνών. Είμαστε μαζί δυο χρόνια. Ο Προκόπης είναι γυμναστής. Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο. Ο Προκόπης έκανε την πρώτη κίνηση. Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας. Περιμένουμε κοριτσάκι. Το έχουμε δει. Κλωτσάει», είχε δηλώσει ενώ ο σύντροφός της είχε πει:

«Δεν το περιμέναμε. Είπα στη Μαριάννα πως ό,τι κι αν αποφασίσει θα είμαι δίπλα της. Οπότε της είπα “πάμε, προχωράμε μαζί”. Δεν το παρακολουθούσα το GNTM. όταν αρχίσαμε να μιλάμε το GNTM ήταν προς τα τελειώματα και άρχισα να βλέπω τα τελευταία επεισόδια. Η προσέγγιση ήταν δύσκολη και ήμουν διστακτικός. Ήταν και αυτή λίγο περίεργη. Αλλά σιγά-σιγά προχώρησε το ειδύλλιο»! Από εμάς να ζήσουν και με το καλό το μωράκι τους!