Εξιτήριο πήρε σήμερα το μεσημέρι από ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων η Μαρίνα Πατούλη.

Η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece είχε μεταφερθεί πριν μία εβδομάδα στην κλινική, μετά από επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και καιρό. Στη συνέχεια, μπήκε για επανέλεγχο και οι γιατροί έκριναν πως σήμερα θα πάρει εξιτήριο.

Η Μαρίνα Πατούλη, θέλησε έτσι να στείλει ένα μήνυμα και να ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες που της συμπαραστέκονται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της προσωπικής της ζωής.

«Όλη αυτή υπόθεση μου έμαθε πολλά. Να αφήσουμε πίσω ότι μας πονάει», είπε στις δηλώσεις της.

«Θέλω να πω ότι είμαι συγκινημένη από τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης των γυναικών προς το πρόσωπό μου, αλλά και από το γεγονός ότι έχουν μοιραστεί μαζί μου την προσωπική τους ιστορία, αυτές τις τέσσερις ημέρες», είπε και συνέχισε.

«Η δύναμη που άντλησα από όλες αυτές τις γυναίκες αλλά και από μεγάλο μερίδιο αντρών, είναι ένα γενικότερα ανθρώπινο ενδιαφέρον. Και αυτό μπορεί να μεταφραστεί πως σε μία εποχή, που είναι στείρα από συναίσθημα, είναι πολύ όμορφο και πολύ αισιόδοξο να βλέπουμε τελικά πως δεν έχουν ισοπεδωθεί όλα. Υπάρχει συναίσθημα, υπάρχει ευαισθησία. Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό,τι μας πονάει» δήλωσε στο TLIFE, και δεν έκρυψε την ανυπομονησία της να δει τον γιο της, τον Αλέξανδρο.

Δείτε την ανάρτησή της:

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε ‘Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει’, αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού» γράφει.

«Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…(φωτό αρχείου) Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!» έγραψε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το στο Google News