Μετά τις δύο προηγούμενες τηλεοπτικές ταινίες για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, το Lifetime επιστρέφει με ακόμα μία, αυτή τη φορά την έξοδό τους από τη βασιλική οικογένεια. Με τίτλο “Harry & Meghan: Escaping the Palace”, η ταινία θα επικεντρωθεί σε όσα διαδραματίστηκαν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της παραίτησης τους από τα καθήκοντά τους και την απομάκρυνση από το Παλάτι.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως θα παρουσιαστούν οι δυσκολίες ως νέοι γονείς, μετά την γέννηση του Archie, και οι μοναδικές προκλήσεις του να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες οδήγησαν τελικά στην απόφαση να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, μόνοι τους.

Το ζεύγος σε συνέντευξη για την πρώτη ταινία σχετικά με την ζωή τους

Το πράσινο φως τα γυρίσματα δόθηκε μες στον Μάρτη, αν και το cast ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Ενδέχεται το Lifetime να συνεχίσει να χρησιμοποιήσει ηθοποιούς από τις δύο πρώτες ταινίες. με την Parisa Fitz-Henley και την Tiffany Marie Smith στον ρόλο της Meghan, ενώ για τον πρίγκιπα Harry ήταν οι Murray Fraser και Charlie Field.

Προς το παρόν, δεν μπορεί να γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο οι fans ελπίζουν να γίνει η πρεμιέρα μέσα στο 2021.