Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 σε ένα καφέ μπαρ της Βάρκιζας και παρότι ο Τριαντάφυλλος της είπε στα πρώτα πέντε λεπτά ότι θα την παντρευτεί, δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στη ζωή τους ήρθε ο γιος του, ο Νικόλας που σήμερα είναι 5 χρονών και ο Τριαντάφυλλος καμαρώνει για εκείνον όσο τίποτα.

«4-4-2016 σαν σήμερα γεννήθηκες Νικόλα μου και άλλαξες τα πάντα στην ζωή μας , είσαι ένα πανέξυπνο αγοράκι 4 χρόνων που με αυτά που μας λες και με αυτά που κανείς με κανεις να νιώθω τόσο υπερήφανος είσαι η αγάπη μας είσαι το κολλητό μου φιλαράκι είσαι όλη η ζωή μας , Δήμητρα μου σε ευχαριστώ για όλα ήρωα μας αγάπη μας , ΘΕΕ μου σε ευχαριστώ για το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου σε ευχαριστώ», έγραψε σε ανάρτηση αφιερωμένη για τον γιο του.

Το φλερτ που οδήγησε σε έναν γάμο

«Η Δήμητρα είναι πανέμορφη και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Την κυνηγούσα τρία χρόνια. Πήγαινα κάτω από τη Βάρκιζα στο Πόρτο Ράφτη κάτω από το σπίτι της συνέχεια. Δε με ήθελε καθόλου. Πήγαινα κάτω από το σπίτι της βράδυ. Έκανα τέτοια πράγματα. Είχα και ένα Pit bull χαμός γινόταν, αφού τη γλίτωσα…Έστελνα μηνύματα να κατέβει να τη δω, να τα πούμε. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα και σαν χαρακτήρας.

Στη δέκατη φορά κατέβηκε. Καντάδα δε την έκανα αλλά τα τραγούδια μου της άρεσαν έτσι κι αλλιώς. Απλά επειδή σπούδαζε, ήταν εξωτερικό κτλ, δεν ήθελε να κάνει σχέση, ήθελε να είναι αφοσιωμένη στις σπουδές της. Μετά από τρία χρόνια είπε το ναι. Έχουμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση και περνάμε πολύ καλά. Δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου, μου λέει τη γνώμη της αλλά μέχρι εκεί» , είχε αποκαλύψει ο Τριαντάφυλλος σε συνέντευξη.

«Έχω δίπλα μου μια γυναίκα δυναμική , πανέμορφη και υπερβολικά έξυπνη»

«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια τελικά με παντρεύτηκες και με έκανες πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο, σαν σήμερα πριν 5 χρόνια άλλαξε όλη η ζωή μου προς το καλύτερο, έχω δίπλα μου μια γυναίκα δυναμική , πανέμορφη και υπερβολικά έξυπνη , μια γιατρό που την αγαπούν όλοι για το ήθος και την καλοσύνη της ότι και να πω για εσένα Δήμητρα μου θα είναι λίγο , Σαγαπαω πολύ είσαι η ζωή μου εσυ και ο Νικόλας μας εύχομαι να είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή χαρούμενοι και πάντα δίπλα ο ένας στον αλλον , ευχαριστώ το ΘΕΟ που σε έφερε στο δρόμο μου και που με την βοήθεια του αποκτήσαμε τον Νικόλα μας !!! Σε αγαπαμε πολύ οι δυο άντρες σου και να ξέρεις κάποια λόγια μου τα είπε ο Νικόλας να τα γράψω χθες όταν εσυ κοιμόσουν, σε αγαπαμε πολύ πολύ πολύ για πάντα δίπλα σου !!! Χρόνια μας πολλά», είχε γράψει χαρακτηριστικά για την επέτειό τους το 2019.