Καθώς η πιθανότητα του τέλους της πανδημίας υπάρχει στον μακρινό ορίζοντα, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πώς μοιάζει η μετα-πανδημική ζωή, αλλά και πως θα είμαστε εμείς εκείνη την περίοδο. Με τους ειδικούς να προβλέπουν μια δεύτερη αναβίωση της δεκαετίας του ’10, μπορείτε να στοιχηματίσετε με σιγουριά ότι όταν μας επιτρέψουν να ξανά βγούμε, τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας θα είναι σίγουρα περίτεχνα.

Προβλέποντας αυτήν την επιστροφή στο εξωτερικό κόσμο, μια νέα τάση έχει εμφανιστεί στο TikTok που ενσωματώνει τέλεια τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό: την αλογοουρά φούσκα.

Η αλογοουρά φούσκα ( bubble ponytail ) εδώ και λίγο καιρό, κυρίως σε κόκκινα χαλιά και σε πασαρέλες υψηλής ραπτικής, η Doja Cat επέλεξε το στυλ κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στα Grammys φέτος, όπως και τα μοντέλα στην πασαρέλα της Molly Goddard και του οίκου Valentino.

Τώρα το στυλ ξεπηδά από τις μεγάλες πασαρέλες μέσα στα υπνοδωμάτια μας. Ίσα μέρη κομψά και παιχνιδιάρικα, είναι μια νέα ματιά σε ένα παλιό κλασικό χτένισμα και απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Το χτένισμα είναι πολύ εύκολο να το κάνετε μόνοι σας και κυρίως απαιτεί απλώς να έχετε τον σωστό αριθμό δεσμών μαλλιών. Λίγο μους μαλλιών ή ένα σπρέι για όγκο βοηθά επίσης, ειδικά εάν έχετε λεπτά μαλλιά, αλλά το ξηρό σαμπουάν θα λειτουργήσει τέλεια!