Η ασφάλεια του λογαριασμού του και η περίπτωση κάποιος να τον παραβιάσει είναι ένα από τα συνηθισμένα πράγματα που απασχολεί τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων

Μερικά έξυπνα κόλπα και κανόνες ασφαλείας μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ασφαλή τον λογαριασμό σας. Για παράδειγμα υπάρχει ένας τρόπος να αποκλείσετε κάποιον να μπει στο προφίλ σας στο Facebook ακόμη κι αν έχει τον κωδικό σας. Κι αυτό λέγεται Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν κάποιος έχει τον κωδικό σας και πάει να μπει από μια συσκευή που δεν έχετε ξαναμπεί τότε θα του ζητηθεί ένα επιπλέον στοιχείο. Έχετε ανάμεσα σε διάφορους τρόπους να επιλέξετε αλλά εμείς σας προτείνουμε το SMS στο κινητό σας. Χωρίς αυτόν τον επιπλέον κωδικό που έρχεται στο κινητό δε θα μπορεί να συνδεθεί. Και επιπλέον εσείς θα γνωρίζετε ότι κάποιος προσπάθησε να μπει στο λογαριασμό σας.

Για να βρεiτε αυτή την επιλογή ασφαλείας, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και Απόρρητο και μετά Έλεγχος Ταυτότητας δύο παραγόντων και επιλέγετε αυτό που προτιμάτε.