Αν και είναι διάσημες και εκατομμυριούχες, προτιμούν να χρησιμοποιούν αυτό το απλό συστατικό στην περιποίησή τους. Ο λόγος για τα παγάκια. Η Κate Moss και η Kate Hudson είναι μερικές μόνο από τις celebrities που έχουν δηλώσει ότι συχνά τα χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την όψη τους. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι πολλά ινστιτούτα αισθητικής τον χρησιμοποιούν για τις θεραπείες τους.

Πιο συγκεκριμένα, η παγοθεραπεία:

-Μειώνει το πρήξιμο και τις σακούλες στα μάτια.

-Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος που μεταφέρει οξυγόνο στα κύτταρα

-Αυξάνει τη λάμψη στη όψη μας.

– Συσφίγγει την επιδερμίδα και τονώνει το οβάλ του προσώπου.

-Μειώνει την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων.

Ετσι το δέρμα γίνεται πιο λείο, αποκτά ομοιομορφία και διευκολύνει την άψογη εφαρμογή του make up.

Τips εφαρμογής

#1 Μετά τον πρωϊνό καθαρισμό

Γεμίστε μία λεκάνη με νερό και παγάκια  και ρίξτε άφθονο νερό στο πρόσωπο με τις παλάμες σας. Αυτό θα «ξυπνήσει» το δέρμα, και θα τονώσει τη φυσική του λάμψη. Στη συνέχεια ταμπονάρετε απαλά το δέρμα με μια πετσέτα και συνεχίστε με τον ορό σας.

#2 Για ένα σπυράκι

Τοποθετήστε πάνω του μία παγοκύστη για 3-5 λεπτά και η κοκκινίλα αλλά και ο όγκος του θα μειωθούν ορατά.

Αν δεν έχετε παγοκύστη, φτιάξτε μια αυτοσχέδια από ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα και τοποθετήστε μέσα παγάκια. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήστε κάποια συσκευασία λαχανικών που φυλάτε στην κατάψυξη.

#3 Για τις σακούλες και το πρήξιμο

Για να μειώσετε τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια ή να κάνετε σύσφιξη του περιγράμματος ή των διεσταλμένων πόρων, κάντε κυκλικές κινήσεις γύρω από το σαγόνι, το πηγούνι, το μέτωπο και τα μάγουλα, για μερικά λεπτά.

Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη αυτής της κίνησης, εφαρμόστε τα καλλυντικά σας ως συνήθως και στη συνέχεια,  χρησιμοποιήστε ένα face roller από ημιπολύτιμο λίθο.