Η Μαρία Ματσούκα έγινε μαμά για πρώτη φορά και το αποκάλυψε η ίδια αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι.

Η ίδια απαντώντας στις ερωτήσεις των followers της, αποκάλυψε και τον λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας:
«Στην αρχή είχα σκεφτεί ότι θα το πω μετά το πρώτο τρίμηνο, έπειτα κατάλαβα ότι ένιωθα πολύ πιο ήρεμη και χαλαρή με το να ξέρει μόνο ο στενός οικογενειακός και φιλικός κύκλος! Απολάμβανα παραπάνω τις στιγμές και ζούσα την εγκυμοσύνη μου στο απόλυτο…», είχε γράψει.

Λίγες ημέρες μετά η όμορφη Μαρία αποκάλυψε πως ο γιος της, ήρθε είκοσι ημέρες νωρίτερα από τον προγραμματισμένο τοκετό της.

«Σαν σήμερα 30-4 ήταν να σε γεννήσω, όμως εσύ γλυκό μου μωράκι επέλεξες να μας κανείς έκπληξη 20 μέρες νωρίτερα… λογικό αφού είσαι ένα ανυπόμονο και βιαστικό κριαράκι σαν και εμένα…
Και τώρα σε έχω στην αγκαλιά μου, έχω μάθει να σε ταΐζω, να σε κάνω μπάνιο, να σε νανουρίζω, να σου λέω παραμύθια… και βιώνω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου… Η Φωτο είναι από την ημέρα που φύγαμε από το μαιευτήριο ❣️❣️❣️», αποκάλυψε η ίδια ποστάροντας δυο φωτογραφίες με το μωρό της και τον άντρα της.

Ακολουθήστε το στο Google News