Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 29 Μαΐου, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Νικηφόρο, ο οποίος μιλάει για το νέο του τραγούδι και το ρόλο που έπαιξε στη ζωή του η επιτυχία. O αγαπημένος τραγουδιστής ερμηνεύει για πρώτη φορά το νέο του κομμάτι «Πες», σε μία διαφορετική unplugged εκδοχή. Ο Αντώνης υποβάλλει τον Νικηφόρο σ’ ένα challenge εμπνευσμένο από το Τik Τok με απρόβλεπτα και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Στέλιο Ρόκκο. Ο Αντώνης Δημητριάδης συναντά τις MΕΛISSES σε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Στο Τop 3 ανακαλύπτουμε τους τρεις Έλληνες καλλιτέχνες που έκαναν καριέρα στο εξωτερικό και στην ενότητα ΧΑΙ 5 θυμόμαστε πέντε από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες Ελλήνων με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης. Ακόμα, μαθαίνουμε τα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube, εκείνα που έχουμε χορέψει περισσότερο αυτές τις ημέρες στο Tik Tok,  όσα είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο θέσεων στο Top 50 και τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στο ελληνικό και ξένο Top 10.

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

 

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: