Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη η οποία την περασμένη εβδομάδα έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό το έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Μαρία Ηλιάκη, αφού εδώ και μερικές ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της γι’ αυτή την όμορφη εξέλιξη στη ζωή της, αφού πλέον έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία της δίπλα στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου.

Ως λάτρης των social media η Μαρία Ηλιάκη φυσικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτές τις ευτυχισμένες της στιγμές, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της από το δωμάτιο του μαιευτηρίου.

«…όπου και να με πάει η ζωή… σ’ αυτό το δωμάτιο, σε αυτή την πόλη της Ελβετίας, θα έχω αφήσει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου, αφού εκεί ήρθε στο κόσμο η κόρη μας… σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: