Η Τζένιφερ Λόπεζ λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, απολαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ.

Πριν λίγες μέρες το γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο με τους δύο σταρ, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά σε ρομαντικό δείπνο, αποδεικνύοντας πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Διακοπές στη Μύκονο

Σύμφωνα με το Secret, η Λατίνα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ τον Αύγουστο θα βρίσκεται στην Ελλάδα, και συγκεκρι­μένα στη Μύκονο, για διακοπές.

Ήδη έχει ξεκινή­σει η αναζήτηση για τη βίλα ή το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει, ενώ υπάρχουν και επαφές με επαγγελματίες που θα αναλάβουν τη φύλαξη και την προστασία της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Λόπεζ θα επισκε­φθεί τη χώρα μας, καθώς είχε έρθει πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2008 για μια συναυλία στο Λαγονήσι.

Ωστόσο, εκείνη τη φορά δεν είχε προλάβει να επισκεφθεί το πιο διάσημο ελληνι­κό νησί και στο περιθώριο της εμφάνισής της είχε εκφράσει την επιθυμία της να κάνει κάποια στιγμή διακοπές στο «νησί των ανέμων».

Μάλιστα, αργότερα, στην εκπομπή «Live Kelly and Michael», παραδέχθηκε πως θέλει πολύ να ταξιδέψει και να δι­ασκεδάσει στη Μύκονο. Είναι χαρακτηριστικό πως η διάσημη σταρ, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια της εκπομπής σε ποιο μέρος του πλανήτη θα ήθελε να πάει, απάντησε ξεκάθαρα: «Στη Μύκονο, εκεί θέλω να πάω!».

Σε ό,τι αφορά την άφιξή της, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ταξίδι της θα έχει σκοπό την αναψυχή και την ξεκού­ραση και δεν έχει να κάνει με κάποια εμφάνιση ή ένα μουσι­κό γεγονός.

Μάλιστα, όσοι τη γνωρίζουν λένε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει στόχος των παπαράτσι και γι’ αυτό ίσως στην αρχή θα επιδιώξει να μη γίνει αντιληπτή.

Ακόμα και πέρυσι, όταν ήρθε στην Ελ­λάδα, προσπάθησε να κρατήσει εντελώς μυστική την άφιξή της.

Όπως είχαν αναφέρει δημοσιεύ­ματα, η Λατίνα σταρ έκανε βόλ­τα με το σκάφος της στα ανοικτά της Κρήτης και έπειτα βρέθηκε στο Λουτρό Σφακίων, προκειμέ­νου να απολαύσει τις ομορφιές του τόπου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε αντιληπτή από τον κόσμο που παραθέριζε», ανέφερε ιστοσελίδα, τονίζοντας ότι ο φακός την εντόπισε στο κότερο που τη μετέφερε στις όμορφες παραλίες του νησιού.

Όμως, ποτέ δεν κυκλοφόρησαν φωτο­γραφίες της, αφού ήταν πολύ προσεκτική και δεν είναι η πρώτη φορά που η JLO επισκέπτεται μια χώρα χωρίς να γίνει αντιλη­πτή από τους δημοσιογράφους.

Οι συνεργάτες της σε συνεντεύ­ξεις τους έχουν δηλώσει πως δεν της αρέσει, ειδικά το καλο­καίρι, να βλέπει τους παπαράτσι να «κυνηγούν» την ίδια και τα παιδιά της, καθώς το μόνο που επιθυμεί είναι η ξεκούραση.

Παράλληλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται σε μια δια­φορετική φάση στα προσωπικά της, αφού έχει αποφασίσει να κάνει μια νέα αρχή, και μάλιστα το έχει ανακοινώσει και επισή­μως με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ:

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι κα­λύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζει ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμα­στε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός», ανέφερε η ανακοίνωση του ζευγαριού, που δημοσι­εύθηκε στο αμερικανικό «Elle».

Η σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Ροντρίγκεζ ξεκίνησε το 2017 και δύο χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν.

Οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν, αλλά ο κοροναϊός «πάγωσε» τα σχέδιά τους και, όπως φαίνεται, τελικά το ζευγάρι δεν μπορεί να λειτουργήσει μαζί και αποφάσισε να χωρίσει.

Μετά και τη δημοσίευση φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζονται να φιλιούνται τρυφερά η JLO και ο Μπεν Άφλεκ, δεν αποκλείεται να τους δούμε να απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους στη χώρα μας.