Σε πελάγη απέραντης ευτυχίας πλέουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, αφού εδώ και μερικές ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα παιδιά τους. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, τα οποία επισφράγισαν με τον πιο γλυκό τρόπο την αγάπη της με τον γνωστό παρουσιαστή.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, που κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του τις κόρες του.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περίμεναν πως και πως τη στιγμή που θα γεννηθούν οι κόρες τους και τώρα δεν μπορούν να σταματήσουν να χαμογελούν.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του ένα βίντεο από το διάδρομο του μαιευτηρίου. Πλημμυρισμένος από χαρά, ο παρουσιαστής χορεύει μόνος του και σημειώνει: “Με τι mood ξυπνάω την 1η μέρα στο μαιευτήριο!!!”.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί φίλοι του Σάκη Τανιμανίδη ξετρελάθηκαν με την ανάρτησή του και έσπευσαν να του ευχηθούν για τη γέννηση των παιδιών του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στην προσωπική του σελίδα στο Instagram: