Άλλες περιπετειώδεις, άλλοι πιο χαλαροί τύποι, ορισμένοι κοσμοπολίτες και μερικές της ηρεμίας και της χαλάρωσης…

Ποια ζώδια κάνουν με ποια το ιδανικό ταίρι για διακοπές χωρίς γκρίνιες και ευτράπελα;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της μαχητικότητας. Είναι δυναμικός, ενθουσιώδης, παρορμητικός, θέλει διαρκώς να κινείται. Φυσικά και αγαπά τα ταξίδια και τις μετακινήσεις και μάλλον βαριέται να μένει πολύ στα ίδια μέρη ή να επισκέπτεται συνεχώς τα ίδια μέρη. Μπορεί να ταξιδέψει και μόνος, του αρέσει να δραπετεύει από την καθημερινότητα αλλά στις διακοπές προτιμά να βρίσκεται με διάφορες παρέες.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Λέων, Τοξότη, Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς και έτσι θα λέγαμε πως ταξιδεύει αλλά με προυποθέσεις. Επιλέγει για παρέα λίγους και καλούς, άτομα με τα οποία νιώθει οικειότητα και ξέρει πως θα περάσει καλά. Αναζητά τις ανέσεις, την πολυτέλεια, το καλό φαγητό, τις απολαύσεις. Θέλει να τα οργανώνει όλα νωρίτερα καθώς η ταλαιπωρία δεν του αρέσει. Θέλει να κάνει άνετες και χαλαρές διακοπές σε ωραία ξενοδοχεία.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Παρθένο, Αιγόκερω, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Σαφώς και αγαπούν τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Θέλουν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα μέρη στη χώρα τους αλλά και στο εξωτερικό. Θέλουν να μαθαίνουν για νέους πολιτισμούς, να αποκτούν νέες γνώσεις. Ταξιδεύουν είτε μόνοι είτε με παρέα, δεν μπορεί κανείς να τους περιορίσει, αγαπούν την ελευθερία κινήσεων και τη φύση.

Ταιριάζουν στις διακοπές με: Ζυγό, Υδροχόο, Τοξότη, Κριό, Λέων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, με κυβερνήτη τη Σελήνη, σαφώς και αγαπά το σπίτι. Δεν μετακινείται εύκολα και αγαπά ιδιαίτερα τα γνώριμα μέρη, το μέρος καταγωγής του. Ηρεμεί στη θάλασσα και σε μέρη από τα οποία έχει αναμνήσεις. Πηγαίνει συχνά σε μέρη όπου πήγαινε παιδί, δύσκολα περνάει καλά σε νέες τοποθεσίες, θέλει να νιώθει ασφαλής, δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις εκτός και αν βρίσκεται στο πλάι ενός ανθρώπου που αγαπά πολύ και πιστεύει πως μαζί του θα περάσει πολύ καλά όπου κι αν πάει. Του αρέσει να επισκέπτεται αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Σκορπιό, Ιχθύ, Αιγόκερω, Ταύρο, Παρθένο.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει κυβερνήτη τον Ήλιο, είναι αξιοπρεπής, γενναιόδωρος, ιππότης. Θέλει να ταξιδεύει σε δημοφιλή μέρη, σε εξωτικές παραλίες, σε κοσμοπολίτικα νησιά. Κάνει επίδειξη σε φίλους και γνωστούς για το πόσο καλά πέρασε. Φυσικά και αγαπά την καλή παρέα και τις ανέσεις. Θέλει να επιλέγει εκείνος τα πάντα, το ξενοδοχείο και το μέρος. Πρέπει να είσαι υπομονετικός να τον ακούς, να συμφωνείς πάντα με τις ιδέες του καθότι είναι εγωιστής, όμως είναι η καρδιά της παρέας, πολύ καλή παρέα για ένα ταξίδι αναψυχής.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Κριό, Τοξότη, Υδροχόο, Ζυγό, Δίδυμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος έχει κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και των ταξιδιών. Επιλέγει για παρέα λίγους και καλούς φίλους με τους οποίους έχει τις ίδιες συνήθειες αλλά μπορεί να ταξιδέψει και μόνος σε ήσυχα μέρη. Μπορεί να κάνει ταξίδια σε μέρη μακρινά, σε ερημικά νησιά, δεν αγαπά την πολυκοσμία και τις γεμάτες παραλίες. Αγαπά τη φύση και συνήθως ψάχνει πολύ καλά ένα μέρος πριν πάει, δίνει βάση στη λεπτομέρεια. Θέλει να απολαμβάνει στα ταξίδια όλα όσα του έχουν λείψει.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Ταύρο, Αιγόκερω, Ιχθύ, Σκορπιό, Καρκίνο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς. Αγαπά την καλή ζωή, τη διασκέδαση, την καλή συντροφιά. Δημιουργεί εύκολα νέες παρέες γιατί είναι κοινωνικός, αγαπά τα κοσμοπολίτικα μέρη που συνδυάζονται με την ομορφιά της φύσης, του αρέσει η νυχτερινή ζωή και το μόνο που ζητά είναι να περνάει καλά. Ας κλείσει και κάποιος άλλος τις διακοπές, δεν τον ενδιαφέρει που θα πάει, αρκεί να είναι όλα βολικά και άνετα. Είναι καλαίσθητος, αγαπά την ομορφιά και την αρμονία και συνήθως περνάει διπλωματικά τα θέλω του. Είναι όμως δίκαιος και διπλωμάτης.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Δίδυμο, Υδροχόο, Κριό, Λέων, Τοξότη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει κυβερνήτη τον Πλούτωνα, αγαπά τα ταξίδια αλλά δεν θέλει να ταξιδεύει μαζί με όλον τον κόσμο σε περιόδους αιχμής. Πηγαίνει μακρινά ταξίδια στα οποία δεν πάει όλος ο κόσμος και γενικώς δεν του αρέσει η πολυκοσμία. Αγαπά τις ερημικές παραλίες αλλά και το βουνό. Είναι μυστήριος, απρόβλεπτος, μπορεί να ταξιδέψει μόνος όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις ή να σκεφτεί. Δεν συμβιβάζεται εύκολα με τους άλλους, είναι εσωστρεφής και ταυτόχρονα ηφαίστειο μέσα του. Γενικώς τα γούστα του είναι περίεργα.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Καρκίνο, Ιχθύ, Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει κυβερνήτη το Δία, είναι ενθουσιώδης, ελεύθερος, πληθωρικός, επεκτατικός, τυχοδιώκτης, περιπετειώδης, αγαπά τα ταξίδια και την ελευθερία. Θέλει να πηγαίνει συνεχώς και σε διαφορετικά μέρη για να εμβαθύνει τις γνώσεις του. Δεν σκορπά τα χρήματά του δεξιά και αριστερά προκειμένου να ταξιδέψει. Αγαπά τα ταξίδια στο εξωτερικό, θέλει να γνωρίζει νέους πολιτισμούς και κουλτούρες, θέλει να γνωρίζει ανθρώπους διαφορετικούς από αυτόν. Ταξίδι σημαίνει γνώση και εμπειρία. Είτε μόνος είτε με άλλους, προγραμματίζει πάντα τον επόμενο προορισμό του.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Κριό, Λέων, Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει κυβερνήτη τον Κρόνο, έχει πάντα υποχρεώσεις για να μπορεί να ταξιδέψει. Επειδή είναι πρακτικός και οργανωτικός, προγραμματίζει πολύ νωρίς τις διακοπές του για να έχει τακτοποιήσει πρώτα τις υποχρεώσεις του. Είναι αυτοπεριοριστικός και αυτοκυρίαρχος, συντηρητικός και σοβαρός, αυταρχικός και εξουσιαστικός. Όταν ταξιδεύει, προσπαθεί να χαλαρώσει στον ήλιο και να απολαύσει τη φύση. Δεν αγαπά τις πολλές μετακινήσεις, τη φασαρία, θέλει να διώξει το άγχος του μακριά σε ήσυχα μέρη. Θέλει να ταξιδεύει με πρόσωπα που γνωρίζει καλά και αισθάνεται οικειότητα, δεν συμβιβάζεται εύκολα.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Ταύρο, Παρθένο, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει κυβερνήτη τον Ουρανό, είναι απρόβλεπτος, εγκεφαλικός, διανοητικός, πρωτοποριακός, ανατρεπτικός, εκκεντρικός, έχει τους δικούς του ρυθμούς. Είναι ανεξάρτητος, ελεύθερος, εκρηκτικός, αγαπά τις εκπλήξεις και θέλει να ξεφεύγει από τη ρουτίνα. Συνήθως κάνει απρογραμμάτιστα ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό. Του αρέσουν τα άγνωστα μέρη και μπορεί ξαφνικά να βρεθεί από το ένα μέρος στο άλλο. Είναι η ψυχή της παρέας και όλοι μαζί του περνούν τέλεια.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Δίδυμο, Ζυγό, Λέων, Κριό, Τοξότη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, αγαπά τη θάλασσα και νιώθει ευτυχισμένος όταν βρίσκεται σ’ αυτή. Είναι ρομαντικός, συναισθηματικός, ονειροπόλος, έχει φαντασία και τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Κάνει εξορμήσεις σε μαγικές παραλίες για να απολαύσει το κολύμπι, τον ήλιο και το καλοκαίρι. Δεν πηγαίνει συνήθως σε απόμερα σημεία, του αρέσουν τα ρομαντικά τοπία που θα τον κάνουν να ταξιδέψει νοερά και να αλλάξει παραστάσεις. Δεν ζητά πολλά, είναι καλόβολος, δεν λέει ποτέ όχι σε οτιδήποτε και να του προτείνεις.

Ταιριάζει στις διακοπές με: Σκορπιό, Καρκίνο, Παρθένο, Ταύρο, Αιγόκερω.