Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς και κρατάνε πλέον στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε την Τετάρτη με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια βάρους τριών κιλών σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Πριν από λίγη ώρα, η σύζυγος του παρουσιαστή και οι μικρές τους πριγκίπισσες πήρα εξιτήριο από μαιευτήριο.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τη γέννηση των διδύμων.

«Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε. Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρύσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», είπε η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη.

Ακολουθήστε το στο Google News