Αυλαία ρίχνει αυτό το Σαββατοκύριακο, το «My Greece» με δύο σπέσιαλ επεισόδια. Η Δέσποινα Βανδή, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, μας ταξίδεψε στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Μας παρουσίασε ξεχωριστούς προορισμούς, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενους ανθρώπους, γεύσεις και συνταγές.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στην Κρήτη και μας καλεί να την ακολουθήσουμε σε μια βουτιά στην κρητική παράδοση και φιλοξενία. Μαθαίνει πώς κατασκευάζονται οι περίφημες κρητικές λύρες, ζυμώνει και ψήνει παραδοσιακά παξιμάδια και ανακαλύπτει τα μυστικά της τέχνης των παλιών τσαγκάρηδων, φτιάχνοντας τα κλασικά στιβάνια. Και φυσικά, Κρήτη χωρίς μουσική και χορό δε γίνεται. Ο Μανώλης Κονταρός αναλαμβάνει να την ξεναγήσει βήμα- βήμα στη μελωδική και περήφανη ψυχή της Κρήτης.

Την Κυριακή 4 Ιουλίου, το «My Greece» μας προσκαλεί για μια περιήγηση στα μικρά Δωδεκάνησα. Η Δέσποινα Βανδή μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Βασίλη Καλλίδη ανακαλύπτουν τους κρυμμένους παραδείσους των Δωδεκανήσων: Αρκιοί, Μαράθι, Ασπρονήσια, Ψέριμος, Τέλενδος. Στη συνέχεια, ψαρεύουν φούσκες για να φτιάξουν σπινιάλο, μαγειρεύουν κακαβιά και μαθαίνουν τα μυστικά για τους πιο νόστιμους χταποδοκεφτέδες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Δέσποινα Βανδή μάς προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι στην Κρήτη και στα πανέμορφα νησιά των Δωδεκανήσων. Μια γνωριμία με την παράδοση, την ομορφιά του Αιγαίου και τους αυθεντικούς ανθρώπους αυτής της χώρας.

Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

«MY GREECE» ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:40 ΣΤΟ MEGA

Instagram: @mygreece.official

#MyGreeceMega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΙΖΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΖΑΜΗΣ

ΕΚΤ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: BARKINGWELL MEDIA