Ρεπορτάζ: Λάμπρος Γιαννακόπουλος

Φινάλε έκανε το «Πάμε Δανάη” το πρωί της Παρασκευής.  Η τελευταία εκπομπή της χρονιάς ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, και οι συντελεστές της εκπομπής μιλούν αποκλειστικά στο in.gr για το πως βίωσαν αυτή την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά.

Δανάη Μπάρκα: «Η στήριξη του κόσμου ήταν μοναδική»

Σε ερώτηση για το πως βίωσε την χρονιά απάντησε: «Ήταν μια χρονιά γεμάτη χαρές, όμορφες στιγμές, συγκινήσεις αλλά και τα δύσκολα της όπως άγχος, πίεση. Στο τέλος όμως, η αίσθηση που αφήνει αυτή η χρόνια είναι πέρα για πέρα θετική, καθώς γνώρισα πολύ «ωραίους» ανθρώπους που αυτό μένει στη ζωή στο τέλος της ημέρας. Επίσης, η στήριξη του κόσμου ήταν μοναδική. Αυτό το εισπράττω τόσο από τα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά στα social media, όσο και από κοντά που παρόλο που δεν μπορούμε να αγκαλιαστούμε λόγο κοροναίου [γέλια] τα λόγια τους και το χαμόγελό τους είναι πραγματικά κάτι μοναδικό για εμένα».

«Όλοι μας θέλαμε μέσω της εκπομπής, σε μια εποχή που πολλοί στρέφουν την πλάτη τους στην τηλεόραση, να τους δώσουμε έναν καλό λόγο να την ανοίξουν.  Η εκπομπή προσπάθησε να κάνει ένα βήμα προς την αγάπη, την αποδοχή την εν συναίσθηση και την αισιοδοξία.»

Πως εξηγείς το γεγονός ότι στην δική σου την εκπομπή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μέχρι και στην τελευταία μάλιστα εκπομπή της σεζόν την σημερινή, ειπωθήκαν αλήθειες;

Είναι αλήθεια αυτό και νομίζω οφείλεται στο γεγονός πως δημιουργήσαμε όλοι ως ομάδα, ένα περιβάλλον οικείο στους καλεσμένους μας. Φάνηκε από την συνολική μας πορεία ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε ποτέ κανέναν, ώστε εκμαιεύσουμε κάτι και αυτή νομίζω είναι η νίκη μας και το παράσημο της εκπομπής μας.

Όσον αφορά για το επόμενο της βήμα: Και του χρόνου θα είμαστε στο πολύ φιλόξενο Mega. Είναι χαρά και τιμή μου, που με εμπιστεύεται για ακόμη μια χρόνια ένα τόσο μεγάλο κανάλι. Πιστεύω ότι η πίστη και η αγάπη φέρνουν πίστη και αγάπη, όποτε ήταν αναπόφευκτο.

Για το που θα πάει διακοπές μετά από μια τόσο απαιτητική χρόνια: «Διακοπές σίγουρα στις αγαπημένες μου Κιτριές και στην υπέροχη Σέριφο»

Άρης Καβατζίκης: «Η πιο αληθινή μου τηλεοπτική σεζόν»

«Ήταν μια χρονιά πολύ απρόβλεπτη, αγαπησιάρικη με πολλές χαρές αλλά και δύσκολες στιγμές. Η Δανάη είναι ένα πλάσμα πολύ δοτικό και αυτό το διέσπειρε σε όλο το πλατό.

Σε ότι αφορά εμένα μετά από τόσα χρόνια τηλεόραση θεωρώ πως η φετινή ήταν η πιο αληθινή μου τηλεοπτική χρονιά, διότι απεγκλώβισα κάποια κομμάτια δικά, καθώς όπως ξέρετε στο παρελθόν ήμουν λίγο συγκρατημένος και μαζεμένος. Για το παραπάνω γεγονός, οφείλω ένα ευχαριστώ στην Δανάη, καθώς με βοήθησε να ξεκλειδώσω αυτά τα κομμάτια μου (όπως το χιούμορ, τον χορό κλπ) και αυτό της το χρωστάω. Και χαίρομαι που και του χρόνου θα είμαστε πάλι μαζί, καθώς ως γνωστόν η εκπομπή θα συνεχιστεί …»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου «Το στοίχημα του ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ κερδήθηκε»

«Το πάμε Δανάη δεν ήταν μια απλή υπόθεση όταν ξεκίνησε. Ήταν ένα στοίχημα, γιατί φιλοξενούνταν σε ένα κανάλι που βρισκόταν σε επανεκκίνηση, αλλά και η Δανάη ως κεντρική παρουσιάστρια ήταν ένα νέο άτομο, χωρίς τηλεοπτική εμπειρία αλλά με όλη την χαρά και τον ενθουσιασμό και το ταλέντο που την διακατέχει. Εν τέλει αυτό το μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

΄Ήταν μια χρονιά που είχε πολλά ups and downs όπως κάθε αληθινό πρόζεκτ αλλά ο απολογισμός είναι θετικός και αυτό οφείλεται στη Δανάη, καθώς είναι ένας άνθρωπος γεμάτος χαρά, ενθουσιασμό, όρεξη για δουλειά και αυτό στο μεταδίδει. Κακά τα ψέματα, η δουλειά που κάνουμε δεν γίνεται γραφειοκρατικά, θέλει όρεξη ακόμα και εάν σημαίνει να φύγεις τελευταίος από τη δουλειά και αυτό η Δανάη το έκανε και το μετέδιδε σε όλους μας. Νομίζω ότι η εκπομπή μας φέτος δεν ήταν ένα κλασικό πρωινό, αλλά είχε ένα μοναδικό στίγμα και μια ξεχωριστή πινελιά».

Όσον αφορά για τα επόμενα της επαγγελματικά βήματα: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μείνω στην οικογένεια του Mega».

Σίσσυ Καλλίνη: «Είμαι ευγνώμων για την χρόνια»

«Ήταν μια υπέροχη χρονιά που τα είχε όλα. Βαθιές συγκινήσεις, δυσκολίες αλλά και πολλές υπέροχες στιγμές. Ο στόχος όλων των συντελεστών ήταν να αλλάξουμε κατάτι την τηλεόραση και τον τρόπο με τον όποιο ο τηλεθεατής βλέπει το πρωινό, και σας το λέω εγώ που έχω ανδρωθεί σε αυτή τη ζώνη. Νομίζω πως τα καταφέραμε. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτή τη χρόνια. Για τα επόμενα μου σχέδια μου δεν γνωρίζω κάτι ακόμα. Για εμένα το ταξίδι του ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ τελειώνει σήμερα και ευχαριστώ πολύ κι το κανάλι, τη Δανάη και όλα τα στελέχη. Έχω κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά θα δούμε. Προς το παρόν διακοπές.

Βαγγέλης Γιαννόπουλος: «Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο με αξιοπρέπεια»

Ήταν μια ωραία αλλά και απαιτητική χρονιά. Προσπαθήσαμε όλοι να την φέρουμε εις πέρας και να δίνουμε το 100%. Νομίζω τα καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει όλοι σαν ομάδα που ήταν να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο με αξιοπρέπεια. Ήταν ένα υπέροχο τηλεοπτικό ταξίδι και το Mega είναι σίγουρο πλέον ότι ξανά έρχεται με πολύ γοργά βήματα. Αυτή η χρόνια ήταν μόνο η αρχή για το κανάλι. Τα καλύτερα έρχονται.