Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, ένα ζευγάρι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την συνύπαρξή του, χώρισε,

Ενώ η Ηλιάνα αρχικά προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να αποδείξει το αντίθετο, διάφορες κινήσεις του τράπερ πρόδωσαν το γεγονός πως δεν μένουν πια μαζί.

Τους τελευταίους δύο μήνες η σχέση τους περνούσε κρίση και σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο μετά το Πάσχα έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και μετακόμισε σε δικό της σπίτι.

Λίγες ημέρες μετά ο Snik διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media ενώ έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί χωρισμού.

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για κανέναν από τους δύο. Πλέον όμως εκείνη νιώθει πολύ καλύτερα. Εξάλλου διατηρεί πολύ καλά αισθήματα για τον Δημήτρη, είναι ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκε πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μέχρι στιγμής πάντως το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για τα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής, καθώς όλη της την προσοχή την έχει ρίξει στη δουλειά της.

Λίγο αργότερα ο Snik «τάραξε» τα νερά αφού εθεάθη στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου την Τετάρτη 12 Μαΐου στην φιέστα του Ολυμπιακού, γεγονός που πυροδότησε φήμες για πιθανό φλερτ ανάμεσά τους.

Τι συμβαίνει με Ηλιάνα και Snik

Τις τελευταίες ώρες, φαίνεται πως ο Snik ακολουθεί ξανά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα social media.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμη αν υπάρχει επανασύνδεση ή τουλάχιστον ένα περισσότερο φιλικό κλίμα ανάμεσά τους, αλλά σίγουρα αποτελεί μια θετική κίνηση…

Ακολουθήστε το στο Google News