Στην Εθνική Ομάδα πόλο δίνει 200.000 ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για τη σπουδαία επιτυχία της, προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση, καθώς θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ.

Στην Εθνική Ομάδα πόλο δίνει 200.000 ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες με ένα ονειρικό τουρνουά, όπου είχε μόνο μια ήττα, αυτή στον τελικό από τους Σέρβους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για τη σπουδαία επιτυχία της, προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση, καθώς θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά βγαίνει μπροστά και στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό πόλο και την Εθνική ομάδα, η οποία «γέμισε» περηφάνια όλη τη χώρα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουν, δείχνοντας έμπρακτα πόσο νοιάζεται για τον ελληνικό αθλητισμό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

Τα συγχαρητήρια του ηγέτη του Ολυμπιακού στην Εθνική ομάδα πόλο: