Εκτάκτως την Παρασκευή με «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ», Νίκος Τσιφόρος «Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα», Σούπερμαν & OK!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ παρουσιάζουν τον κορυφαίο χιουμορίστα όλων των εποχών: ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ

Ανατρεπτικό χιούμορ, σάτιρα και σαρκασμός στα διαχρονικά έργα του μοναδικού συγγραφέα!

Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα

Ιστορίες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ζωντανεύουν με το χιούμορ και τη σάτιρα του αξεπέραστου συγγραφέα.

Ιστορίες μικροκλοπών, απατεωνιών ακόμη και φόνων με μάγκες, αλάνια, μόρτες, παλικαράδες και άλλους τύπους του κοινωνικού περιθωρίου.

Μην χάσετε τον δεύτερο τόμο

Τα αξεπέραστα έργα του Νίκου Τσιφόρου, του συγγραφέα που με το ανατρεπτικό χιούμορ, τη σάτιρα και τον σαρκασμό κατάφερε να έχει ένα κοινό τόσο φανατικό όσο λίγοι ομότεχνοί του, κυκλοφορούν με «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ». Στο πλούσιο θεατρικό, συγγραφικό και κινηματογραφικό έργο του, ο Νίκος Τσιφόρος υπερασπίστηκε το «λούμπεν προλεταριάτο», διακωμώδησε τους νεόπλουτους της εποχής και αντιτάχθηκε στον δεσποτισμό ασκώντας ευφυέστατη κοινωνική κριτική.

Η διαχρονικότητα του έργου του Νίκου Τσιφόρου περιγράφεται εύστοχα στο βιβλίο του Νίκου Καμπάνη «Φροντιστήριο Ζωής από τον Νίκο Τσιφόρο»: «Διαχρονικός συγγραφέας ο Τσιφόρος, έγραψε με την ίδια άνεση για τα κουσούρια των «Σταυροφόρων» και για τις ανθρώπινες αδυναμίες των «Παιδιών της Πιάτσας». Βασικό του πιστεύω που βγαίνει έντονα μέσα από τα γραπτά του, είναι ότι οι άνθρωποι παραμένουν ίδιοι στο πέρασμα των αιώνων. Αλλάζουν μόνο κοστούμια, όπλα και γλώσσες επικοινωνίας. Κατά τα άλλα γεννιούνται με προβλήματα, μεγαλώνουν με περισσότερα προβλήματα και πεθαίνουν με ακόμα πιο πολλά προβλήματα, αφού στο μεταξύ έχουν ερωτευθεί μία, δύο, τρεις, δέκα φορές, έχουν βοηθήσει στη διαιώνιση του ανθρώπινου γένους, έχουν πει εκατοντάδες ψέματα και έχουν αντιληφθεί ακόμα περισσότερες πικρές αλήθειες».

Mαζί

Σούπερμαν

Για πρώτη φορά στον Ελληνικό Τύπο ο θρυλικός ήρωας σε κόμικς!

Η συναρπαστική ιστορία του πιο δημοφιλή και αγαπημένου υπερήρωα όλων των εποχών!

Ο άνθρωπος από ατσάλι!

Πιο γρήγορος και από σφαίρα!

Μπορεί να πηδήξει ψηλά κτίρια με ένα άλμα!

Μπορεί να αλλάξει το ρου πανίσχυρων ποταμών!

Ο εξωγήινος υπεράνθρωπος που θα μπορούσε κάλλιστα να υποδουλώσει την ανθρωπότητα, αλλά χάρη στο ήθος και την ακεραιότητα που του εμφύσησαν οι γήινοι, θετοί γονείς του, επέλεξε να την υπηρετεί.

Και

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

Ελεονώρα Μελέτη

«Έχω δεχτεί εργασιακό εκφοβισμό και ήταν πολύ άσχημος».

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο MEGA, θυμάται δύσκολες επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές και εξηγεί γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει σελίδες από το προσωπικό της ημερολόγιο.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Οικογενειακές στιγμές στη Σκιάθο

Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα

Διακοπές στο Πορτοφίνο

Αποκλειστικό:

Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

Δύο μήνες μαζί

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,

κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90

(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου:«ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, B’ ΤΟΜΟΣ»:€1,00 & ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ: €0,90.)