Ένα υπέροχο βίντεο δημοσίευσε η Κατερίνα Στικούδη στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο βίντεο, η τραγουδίστρια παίζει πιάνο και τραγουδά, όμως αυτό που πραγματικά μας ενθουσίασε, είναι ότι για πρώτη φορά μας άφησε να δούμε καθαρά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ως γνωστόν, η Κατερίνα Στικούδη περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο θα είναι αγοράκι.

Μετά από δώδεκα ευτυχισμένα χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico, θα γίνουν γονείς.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ και δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το περιοδικό ΟΚ! είχε δημοσιεύσει την είδηση με στενό πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού να αποκαλύπτει ότι η τραγουδίστρια, η οποία συμμετείχε τότε στο Your Face Sounds Familiar All Star του ΑΝΤ1, έμπαινε εκείνες τις μέρες στον 6ο μήνα της κύησης και ελάχιστοι γνώριζαν αυτό το ευχάριστο νέο!

Μάλιστα, η τραγουδίστρια, Νάγια πρόσφατα αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας:

«Με την Κατερίνα Στικούδη έχουμε επικοινωνία, της έστειλα και πρόσφατα γιατί έμαθα για το μωράκι της, έμαθα ότι είναι έγκυος. Πραγματικά εύχομαι τα καλύτερα, έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνη. Με το καλό, καλή λευτεριά να πω. Περιμένει και αγοράκι απ’ ότι έμαθα».

Δείτε το βίντεο: