Ο Σάκης Αρναούτογλου, με νέα ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στον καιρό των επόμενων ημερών, ενώ προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως καταιγίδες και χαλάζι.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναφέρει: «Με δυο λόγια: Προσοχή! Πολύ άστατος θα καταστεί ο καιρός την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή/ημιορεινή Ήπειρο, τη δυτική – κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά / ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου όπου κυρίως κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας αλλά και μέχρι τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν περάσματα από μπόρες και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές και να συνοδεύονται από έντονη ραγδαιότητα καθώς και από ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι!».

Πότε θα υπάρξει βελτίωση του καιρού

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού αναφέρει στη συνέχεια: «Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την ερχόμενη Κυριακή ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς κάποια ιδιαίτερα φαινόμενα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει «συγκρατημένη» άνοδο μέχρι περίπου και τα τέλη της όπου κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει ο άστατος καιρός κυρίως στα δυτικά και βόρεια!».

Η ανάρτηση στο Facebook