Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η Ελένη Μενεγάκη σε λίγες ώρες θα επιστρέψει στο φυσικό της χώρο και θα αλλάξει τα μεσημέρια μας.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης μετά από ένα χρόνο αποχής ετοιμάζει μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, σήμερα το μεσημέρι στις 13:30.

Κάθε μέρα, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους. Θα μας κρατάει συντροφιά με την καλύτερη παρέα και τα πιο φρέσκα θέματα. Μα πάνω απ’ όλα με το πιο πλατύ χαμόγελο, αυτό που έκανε το κοινό όλης της χώρας να την αγαπήσει.

«Θα είμαι εκεί στο MEGA το καλό»

«Τελικά αύριο θα είναι το ραντεβού μας, Δευτέρα 13 του μήνα μαζί με τα σχολεία, πάντα μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, αλλά τώρα πιο νωρίς 13:30 ακριβώς θα είμαι εκεί στο MEGA το καλό!», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτηση της.

Από την Δευτέρα και κάθε μεσημέρι, μαζί της θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Το γούρι της για την πρώτη εκπομπή

Στην πρώτη της εκπομπή η «ωραία» Ελένη θα έχει στο πλευρό της την κολλητή φίλη της, το γούρι της, την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται πάνω από δύο δεκαετίες και η φιλία τους είναι μοναδική.

Η τραγουδίστρια λοιπόν, θα είναι παρούσα στην πρεμιέρα και μάλιστα θα τραγουδήσει κάποιες από τις επιτυχίες της.

Το βράδυ της Κυριακής ανέβασε βίντεο από την πρόβα που έκανε και μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Ελένη μου αύριο θα μας μαγέψεις».

Το νέο restart για την «βασίλισσα» της τηλεόρασης

Η Ελένη Μενεγάκη είπε το καλοκαίρι του 2020 «αντίο» στους τηλεθεατές, έπειτα από σχεδόν τριάντα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην μικρή οθόνη.

Ωστόσο η μεγάλη επιστροφή για την βασίλισσα της πρωινής ζώνης -και όχι μόνο- ήρθε σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Το MEGA ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο μεγάλο κανάλι, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Η επιστροφή στα τηλεοπτικά πράγματα, είναι ένα νέο restart για εκείνη και το πρώτο της μήνυμα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega είναι η απόλυτη επιβεβαίωση.

«Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!

Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA!

Όλα αρχίζουν ξανά….» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη.