Μια ιδιαιτέρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Ούστα στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία και τον γάμο της με το Γιάννη Καρακατσάνη, τον επικίνδυνο τοκετό που είχε, αλλά και την απώλεια του Σάκη Μπουλά και της μητέρας της.

Όσον αφορά τη ζωή της ως μητέρα, η Αλεξάνδρα Ούστα δήλωσε:

«Ήταν συνειδητή η απόφαση τον πρώτο καιρό να αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στον γιο μου. Ήρθε και η καραντίνα που γεννήθηκε ο Αύγουστος, οπότε η ζωή μας ήταν εγώ, εκείνος και ο μπαμπάς του».

Για τις δυσκολίες του τοκετού ανέφερε:

«Πήρα μία αντιβίωση που μου δόθηκε προληπτικά και έπαθα αλλεργία ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε στην καισαρική. Όλα καλά. Έβλεπα τους γιατρούς σε τέτοια ένταση εκείνη τη στιγμή, που δεν ήξερα αν θα πάρουν το νυστέρι και θα βάλουν κάποιο φάρμακο ή κάποια αναισθησία για να πάρουν το μωρό. Κινδύνευσε η ζωή του μωρού μου».

Για τον θάνατο της μητέρας της αποκάλυψε:

«Την έχασα σε μία περίοδο που ήταν μία άλλη Αλεξάνδρα εγώ, ο παλιός μου εαυτός. Τότε, δε σκεφτόμουν αν θα κάνω παιδιά. Θα ήταν πολύ ωραία να ζούσε εδώ και να έβλεπε τον μικρό Αύγουστο».

«Δεν ήταν η ζωή μου όλη ρόδινη. Υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που δεν πέρασα καλά. Δεν ήθελα όμως αυτό να με καταβάλει. Ό,τι έρχεται στη ζωή μας συμβαίνει για κάποιον λόγο. Επέλεξα να προχωράω.

Όλο αυτό έχει να κάνει και με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, έχει να κάνει και με άλλες απώλειες πολύ προσωπικές. Έχασα τους γονείς μου, έχασα τους παππούδες μου, οι οποίοι ήταν πολύ αγαπημένοι για εμένα. Συνέβησαν πολύ κοντά χρονικά».

Όσον αφορά το χαμό του Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα εξομολογήθηκε, εμφανώς συγκινημένη:

«Ακόμα και αν ξέρεις ότι θα πεθάνει κάποιος δικός σου, ελπίζεις ότι δεν είναι αυτό το τέλος. Δηλαδή πώς γίνονται τα πράγματα, που ενώ είσαι στο νοσοκομείο, για κάποιον λόγο πιστεύεις ότι θα έρθουν όλα κάπως αλλιώς. Μέχρι τώρα πάλεψε, θα παλέψει κι άλλο».

Ακολουθήστε το στο Google News