Το ιδανικό Ταίρι για ένα Ζυγό είναι ο δυναμικός άνθρωπος που θα τον διεκδικήσει δίχως ντροπές, φόβους και ανασφάλειες και θα τον βάλει κατευθείαν στη ζωή του, χωρίς αναστολές ή και διλήμματα. Είναι ο άνθρωπος που πατά γερά στα πόδια του, παίρνει πρωτοβουλίες και λατρεύει πολύ τον έρωτα … Επιζητά ως ταίρι τον άνθρωπο που θα του κάνει την ζωή πιο εύκολη, στις δυσκολίες που ο ίδιος αντιμετωπίζει.

Ζυγός με Κριό: 

Ο Κριός δεν μπορεί να χειριστεί με επιτυχία την λαγνεία του Ζυγού. Είναι μία σχέση με ψευδαισθήσεις και ελπίδες που δεν ολοκληρώνονται εύκολα. Είναι τα δύο άκρα αντίθετα παρόλα αυτά μπορούν να κάνουνε ένα ταιριαστό ζευγάρι. Είναι και οι δύο εξίσου απαιτητικοί φτάνει να καταλάβουνε ότι είναι ένα παιγνίδι που πρέπει να παίζουν και οι δύο σωστά. Είναι δηλαδή μία σχέση η οποία μπορεί να λειτουργήσει πάντα με συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές.

Ζυγός με Ταύρο:

Το ότι ο Ταύρος είναι προσγειωμένος και ο Ζυγός ρομαντικός αυτό θα κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα για να κρατηθεί η σχέση. ‘Εχουν πάρα πολλά κοινά σημεία αλλά ο Ζυγός βαριέται πολύ εύκολα τον Ταύρο. Αν μπορούσε να κατανοήσει και να συμβιβαστεί, θα κρατούσαν τη σχέση ζωντανή. Συμπέρασμα, κατανόηση και θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια καλή σχέση.

Ζυγός με Δίδυμο:

 Είναι από τα λίγα ζώδια ο Ζυγός που μπορεί να ταιριάξει με ένα Δίδυμο. Κυρίως η πνευματική επαφή είναι εκείνη που τους κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες μαζί. Το σεξ είναι πληκτικό μεταξύ τους. Ο Ζυγός είναι εκείνος που πρέπει να καθοδηγεί τη σχέση και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τους Διδύμους να λειτουργήσουν και συναισθηματικά. Συμπέρασμα, το μοναδικό ζώδιο με το οποίο μπορούν να λειτουργήσουν οι Δίδυμοι.

Ζυγός με Καρκίνο: 

Ο Ζυγός όσο νιώθει την πίεση του καρκίνου θέλει να ξεφύγει. Ο Καρκίνος θέλει πολύ διπλωματία για να πείσει το Ζυγό ότι μπορούν να περάσουν υπέροχα μαζί. Όταν ο Ζυγός καταλάβει πόσο καλά μπορεί να περάσει με ένα Καρκίνο τότε θα δοθεί άνευ όρων. Συμπέρασμα, αν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά θα περνούσαν μαζί δεν θα χώριζαν ποτέ.

Ζυγός με Λέων:

Ο εγωισμός του Λέοντα θα φέρει πρόβλημα στη σχέση με το Ζυγό. Ο Ζυγός απεχθάνεται την πίεση αλλά και τις διαταγές. Ο Ζυγός έχει λεπτότητα και διακριτικότητα, κάτι που δεν καταλαβαίνει ο Λέοντας. Θα μπορούσε να ήτανε μια καλή σχέση φτάνει να προσαρμοστεί ο Λέων. Συμπέρασμα, ποιος θα δαμάσει το άγριο ζώο;

Ζυγός με Παρθένο:

Ίσως να περάσει καιρός για να καταλάβει ο ένας τον άλλο. Όταν όμως γίνει αυτό θα έχουνε μια τέλεια σχέση. Μία σχέση που μπορούν να συζητούν ώρες και με λεπτομερείς αναλύσεις. Στο σεξ χρειάζεται συμβιβασμός γιατί ο Παρθένος στην αρχή θα είναι μάλλον απογοητευμένος. Συμπέρασμα, με λίγο υπομονή θα βρούνε τη χρυσή τομή.

Ζυγός με Ζυγό:

Και τα δύο άτομα αυτά τους αρέσει η καλή ζωή, έχουν καλό γούστο, κάνουν πολύ καλές συζητήσεις, αγαπιούνται πρώτα πλατωνικά και στο τέλος θα απολαύσουν και το σεξ.Όταν όμως χωρίσουν δύσκολα ξανασμίγουν. Συμπέρασμα, ας φροντίσουν να είναι πάντα μαζί και θα είναι ευτυχισμένοι.

Ζυγός με Σκορπιό: 

Ο Ζυγός έχει λεπτούς τρόπους και συγκρούετε με την τραχύτητα του Σκορπιού. Παρόλο που μπορούν να έχουν μια ολοκληρωτική σχέση, οι συγκρούσεις τους είναι μεγάλες. Στο σεξ όμως, είναι και οι δυο αισθησιακοί και νιώθουν τον έρωτα πραγματικά. Συμπέρασμα, καλή σχέση με πιθανότητες καλής συμβίωσης.

Ζυγός με Τοξότη: 

Αυτά τα δύο άτομα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, είναι αισιόδοξοι και θετικοί. Ο Ζυγός είναι εκλεκτικός ενώ ο Τοξότης καθόλου. Η απιστία του Τοξότη, εκνευρίζει το Ζυγό. Σμίγουν και χωρίζουν και αυτό μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές. Συμπέρασμα, πρέπει να υπάρχει πάντα μια ισχυρή δύναμη για να τους κρατάει.

Ζυγός με Αιγόκερω:

Ο Αιγόκερος είναι οπισθοδρομικός, ο Ζυγός ελεύθερος. Ο Ζυγός κάνει μόνο όσα θέλει ο ίδιος και δεν ανέχεται να του υποδεικνύει τι να κάνει ο Αιγόκερος. Παρόλα αυτά ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλο. Συμπέρασμα, υπάρχει και στους δύο το συνάισθημα οπότε μπορούν να κάνουν μια ολοκληρωμένη σχέση.

Ζυγός με Υδροχόο: 

Έχουν πολλά κοινά σημεία γιατί είναι και τα δύο ζώδια του αέρα. Μπορούν να απολαύσουν την συζήτηση, τη φιλία και έχουν και οι δυο κατανόηση.
Στο σεξ έχουν πολλές ομοιότητες και εκείνη η ώρα μπορεί να γίνει ξεχωριστή. Συμπέρασμα, αυτή η σχέση μπορεί να καταλήξει σε ένα καλό γάμο.

Ζυγός με Ιχθύ:

Ο Ζυγός είναι λογικός, ο Ιχθύς υπερβολικός. Ο Ζυγός θεωρεί τους Ιχθύες ύπουλους. Δεν αντέχει τον τρόπο σκέψεις των Ιχθύων.
Μέχρι και στο σεξ ο Ιχθύς θα κάνει τα παιχνίδια του τα πονηρά κάτι που δεν αρέσει στο Ζυγό. Συμπέρασμα, στην αρχή όλα θα φαίνονται καλά όμως αυτή η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει.