Μετά από λίγο καιρό με το ταίρι μας όλοι αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν είναι το κατάλληλο άτομο για εμάς.

Όσο καλά κι αν περνάμε, πάντα υπάρχει ο φόβος ότι ο έρωτας μας τυφλώνει.

Κι από την άλλη, δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ελαττώματα. Το θέμα είναι αν τα ελαττώματα του άλλου μας είναι ανεκτά – κι αν τα προτερήματά του τα αντισταθμίζουν.

Πώς θα βγάλουμε άκρη, λοιπόν;

Ένας τύπος έδωσε τη λύση στο Reddit, αποκαλύπτοντας την… οικογενειακή συνταγή που τον βοηθά να καταλάβει αν έχει βρει την κατάλληλη.

Και είναι η εξής:

«Αυτή τη συμβουλή μου την έδωσε ο μπαμπάς μου: αν θέλεις να καταλάβεις αν μια κοπέλα είναι κατάλληλη για σένα, σχεδιάστε ένα μεγάλο ταξίδι μαζί.

Τα ταξίδια είναι καλός τρόπος να δεις πώς μοιάζει η ζωή μαζί της. Θα μοιράζεστε το ίδιο δωμάτιο, θα κανονίζετε τα απαραίτητα και θα μάθεις πώς να διαπραγματεύεσαι και να συζητάς μαζί της όταν κανονίζετε τι θα κάνετε και πού θα πάτε. Θα δεις όλες τις κακές της συνήθειες.

Είναι καπάτσα; Ξέρει πώς να προστατεύσει τον εαυτό της σε μια ξένη χώρα; Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, έχει εναλλακτικό σχέδιο για το πού να πάει και τι να κάνει;

Πώς θα λύσετε τα προβλήματά σας μαζί; Τι θα κάνετε αν εσύ θέλεις να μείνετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο κι εκείνη προτιμά ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο; Είναι προετοιμασμένη να εξερευνήσει μαζί σου το άγνωστο; Όλα αυτά είναι καλά στοιχεία για μια σύντροφο».

Από την πλευρά μας θα πούμε ότι αν και φαίνεται λίγο ακριβή, η συγκεκριμένη λύση μοιάζει αρκετά αξιόπιστη.