Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βγήκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κοροναϊό, αλλά το περνάει ήπια καθώς δεν έχει συμπτώματα.

«Κάποιες μέρες πριν από το J2US είχα κάνει το εμβόλιο και στα παρασκήνια βρέθηκα θετικός. Δεν μπορούσα να ανακοινώσω κάτι γιατί δεν ξέραμε αν ήταν από το εμβόλιο που το είχα κάνει 10 μέρες πριν. Οπότε έπρεπε να περιμένω και να κάνουμε PCR για να είμαστε σίγουροι αν έχω ή δεν έχω. Περιμένουμε να κάνουμε το δεύτερο PCR. Το πρώτο βγήκε θετικό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Είμαι ασυμπτωματικός. Δεν έχω κάνει ούτε πυρετό και αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης. Αν έχω κοροναϊό το περνάω πολύ ήπια. Δεν έχω πυρετό και δεν πονάω πουθενά», αποκάλυψε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, επισήμανε πως η σύντροφος του Δημήτρη, Ιωάννα Τούνη δεν είναι θετική στον ιό, παρόλο που είναι μαζί αυτές τις μέρες στο σπίτι, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο Νίκος Κοκλώνης σήμερα. Η ίδια ωστόσο, παραμένει σε καραντίνα μαζί με τον σύντροφο της.

«Το σωστό είναι επειδή ήμασταν μαζί ως τη Δευτέρα θα πρέπει να καθίσει μαζί μου. Μέχρι στιγμής κι εκείνη το παρακολουθεί, κάνει τα αντίστοιχα rapid tests και PCR και έχει βγει αρνητική», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα.