Ντέμης Νικολαΐδής και Δέσποινα Βανδή έκαναν την έκπληξη το καλοκαίρι και ανακοίνωσαν πως μετά από 18 χρόνια γάμου χωρίζουν.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση στις 15 Ιουλίου.

Έκτοτε γράφτηκαν πολλά ενώ τα ρεπορτάζ θέλουν τόσο την τραγουδίστρια όσο και τον πρώην προδοσφαιριστή να έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους.

Είναι όμως έτσι;

Πριν από μερικές μέρες ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από την εκπομπή του αναφέρθηκε στην πρώην πλέον σύζυγό του και την αποκάλεσε… γυναίκα του.

Ο άλλοτε επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης θυμήθηκε τα χρόνια που ζούσαν στην Ισπανία και έκανε ειδική μνεία στη στιγμή που η τραγουδίστρια τον πήρε τηλέφωνο για να τον ενημερώσει ότι γεννάει την κόρη τους, Μελίνα.

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά.