Είναι μόλις 25 ετών, κόρη του ηθοποιού Στίβεν Μπαλντουϊν και ανιψιά του Αλεκ, διάσημη influencer με 38 εκατομμύρια ακόλουθους, πετυχημένο μοντέλο με εξώφυλλα στη Vogue και μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Οσοι ασχολούνται έστω και ελάχιστα με τα social media είναι δύσκολο να μην γνωρίζουν την Hailey Bieber.

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της είναι η λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Γι’ αυτό ακούγεται παράδοξο όταν δηλώνει ότι πρόσφατα έπασχε από μία δερματολογική πάθηση.  Κι όμως.  Η διάσημη καλλονή με τα 38 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram μοιράστηκε δημόσια την περιπέτεια που πέρασε, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της  Justin Bieber, με την ακμή δηλώνοντας ότι την ταλαιπώρησε αρκετό διάστημα αλλά τελικά κατάφερε να την ξεπεράσει. «Όταν ξεκίνησα να παίρνω αντισυλληπτικά πριν από κάποια χρόνια, το δέρμα μου άλλαξε. Ποτέ δεν είχα ακμή, και ξαφνικά απέκτησα σοβαρό πρόβλημα, εξαιτίας ορμονικής διαταραχής. Ετσι έκανα αρκετή έρευνα σχετικά με τη φροντίδα του ακνεϊκού δέρματος”.

Πλέον ασχολείται συστηματικά με τη φροντίδα της επιδερμίδας της αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια της skincare ρουτίνας της  ενώ όποιο καλλυντικό χρησιμοποιεί πολλαπλασιάζει αστραπιαία τις πωλήσεις του. Γι’ αυτό μάλλον αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της σειρά καλλυντικών που φημολογείται ότι θα έχει το όνομα Rhode.

Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της Hailey Bieber

  1. Καθαρισμός

«Καθαρίζω το πρόσωπό μου οπωσδήποτε κάθε βράδυ, και ενίοτε το πρωϊ.»

  1. Βιταμίνη C

Η καταλυτική ουσία που χαρίζει φωτεινό  και ομοιόμορφο τόνο, ενώ παράλληλα καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων.

  1. Ορός

Δηλώνει φαν των ορών, και οι αγαπημένοι της είναι εκείνοι για σύσφιξη και θρέψη: «Βοηθάνε πολύ το δέρμα μου ώστε να μην ξεφλουδίζει από το κρύο».

  1. Ενυδατική κρέμα

«Είναι πολύ σημαντικό βήμα για την υγεία της επιδερμίδας, ανεξαρτήτως τύπου. Ακόμα και για τη λιπαρή ή ακνεϊκή επιδερμίδα υπάρχει η κατάλληλη ενυδατική σύνθεση.»

  1. Ελαιο (face oil)

«Λατρεύω τα έλαια, αλλά δεν τα χρησιμοποιούσα καθημερινά γιατί ανησυχούσα μη φράξουν τους πόρους μου. Ωστόσο, έχω ανακαλύψει ένα που είναι ελαφρύ, ιδανικό για τη λιπαρή ή με τάσεις ακμής επιδερμίδα.»

  1. Αντηλιακό

«Δυστυχώς δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά – δε θα πω ψέματα-, ωστόσο έχω ανακαλύψει μία oil free σύνθεση που είναι συμβατή με την επιδερμίδα μου, και προστατεύει χωρίς να μου προκαλεί σπυράκια.»

Τι άλλο κάνει:

-Συχνές επισκέψεις στον δερματολόγο της. Μία από τις θεραπείες που κάνει συχνά είναι το PRP, που επιταχύνει την επούλωση και ανανεώνει την επιδερμίδα.