Το MEGA Star, η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, δίνει ραντεβού με τους φίλους του ελληνικού πενταγράμμου κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA Star» δύο δημοφιλή πρόσωπα, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Σάββα Πούμπουρα.  

Ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλάει για το νέο του τραγούδι καθώς και για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του. Στο «MEGA Star» «εισβάλλει» και ο αγαπημένος Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος απαντάει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στην «ανάκριση» των παρουσιαστών.

Στη συνέχεια, οι δύο καλεσμένοι αποδέχονται την πρόκληση να καθίσουν στις κόκκινες καρέκλες του «Mega Star Hot Seat» για να… αντιμετωπίσουν τις «δύσκολες» ερωτήσεις της Konnie και του Αντώνη. Από το «MEGA Star» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αστείες δοκιμασίες. Παρουσιαστές και καλεσμένοι μεταμφιέζονται σε παλαιστές σούμο και επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στην παντομίμα σε ένα άκρως απολαυστικό παιχνίδι

Ακόμα, η κάμερα του «MEGA Star» παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από την εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με τον κορυφαίο λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο. Στην ενότητα «Χάι-5» ανακαλύπτουμε 5 Έλληνες τραγουδιστές που κάνουν καριέρα και στην τηλεόραση ως παρουσιαστές. Και φυσικά, στο «MEGA Star» παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις πιο φρέσκες επιτυχίες, όπως διαμορφώθηκε την εβδομάδα που πέρασε.

Δείτε το τρέιλερ

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

#MegaStarGr

Facebook: @megastargreece

Instagram: @megastargr