Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει ο θυμόσοφος λαός, όμως αυτά τα δύο ζώδια διαφωνούν καθέτως.

Όλη την ημέρα θα τα δεις να τσεκάρουν τα e-mail τους, να συζητάνε για τα επαγγελματικά τους σχέδια και να προγραμματίζουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

Υπάρχει όμως κι ένα ζώδιο, που καταφέρνει να βρει την πολυπόθητη ισορροπία, ξέρει πότε να κλείσει το κινητό του και δεν νιώθει την παραμικρή τύψη για αυτό.

Αν ανήκετε σε κάποιο από τα τρία, δεν αποκλείεται στις επόμενες γραμμές να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας.

Παρθένος

Αν έχεις δει ποτέ κάποια ταινία για τη ζωή της Beyonce τότε έχεις πάρει μία μικρή γεύση για το πόσο αγαπούν τη δουλειά τους οι Παρθένοι. Λειτουργούν σαν… μηχανές και δεν φεύγουν αν η δουλειά δεν ολοκληρωθεί και δεν γίνει όπως εκείνοι θέλουν. Αν υπάρχει ένας Παρθένος στην ομάδα σου να περιμένεις πολλά meetings, αμέτρητες αναφορές και λίγη καθοδήγηση – επειδή κανείς δεν μπορεί να κάνει τα πράγματα τόσο τέλεια όσο εκείνοι.

Αιγόκερως

Στόχος τους είναι να… πετυχαίνουν στόχους! Φιλόδοξοι, με μεγάλη πίστη στον εαυτό τους και κίνητρο, οι Αιγόκεροι θα σκεφτούν το σχέδιο, θα θέσουν προθεσμίες, θα φτιάξουν λίστες εργασίας και θα δουλέψουν ΠΟΛΥ μέχρι η ευθύνη που ανέλαβαν να έρθει σε πέρας. Συνήθως, εμφανίζονται νωρίτερα στο γραφείο και αποφεύγουν τα διαλείμματα, εκμεταλλευόμενοι τον επιπλέον χρόνο υπέρ του project.

To ζώδιο που καταφέρνει να έχει ισορροπία σε εργασία και προσωπική ζωή

Τοξότης

Όταν οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι βυθίζονται στην εργασία τους, οι Τοξότες δεν μπορούν παρά να… μπλέξουν λίγο τα πράγματα. Είναι εκείνοι που θα θυμίσουν πότε είναι η στιγμή για διάλειμμα και θα προσπαθήσουν να αποφορτίσουν την κουρασμένη ατμόσφαιρα. Παράλληλα, θα επιστρέψουν στην εργασία τους αναζωογονημένοι και με ενθουσιασμό για να συνεχίσουν. Το ίδιο θα κάνουν και μετά την άδειά τους ή το ρεπό τους. Θα απολαύσουν τις ώρες εκτός γραφείου και θα επιστρέψουν πιο δυναμικοί. Όχι δεν θα τσεκάρουν διαρκώς το email τους. Αντίθετα, ξέρουν πότε να “βγαίνουν από την πρίζα” και να περνούν καλά.