Δύο ομάδες με άφθονο κέφι και χιούμορ βάζουν τα δυνατά τους για να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό τους.

Το πιο πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, τo «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη, έρχεται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 22:00 στο MEGA, και μας προσκαλεί σε μια βραδιά παιχνιδιού με πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις.

 Δύο ομάδες με άφθονο κέφι και χιούμορ βάζουν τα δυνατά τους για να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό τους. Στην πρώτη ομάδα ο Ίαν Στρατής, η Ματθίλδη Μαγγίρα και η Ελένη Καρακάση, και στη δεύτερη ο Κρατερός Κατσούλης, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Τάνια Μπρεάζου διασκεδάζουν δοκιμάζοντας την ταχύτητα και τις γνώσεις τους στα παιχνίδια «Πάρ’ το πάνω σου», «Πιάσε το μικρόφωνο», «Το τυχερό κουτί» και «Μίλα στην κορνίζα». Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η εκπομπή δεν έχει, όμως, μόνο παιχνίδι. Ο Ίαν Στρατής και η Ματθίλδη Μαγγίρα παίρνουν το μικρόφωνο και τραγουδούν μαζί με τους Playmobeat, την μπάντα του «Celebrity Game Night», και τον τραγουδιστή Άρι Πετράκη, δίνοντας τον πιο feelgood ρυθμό στο παιχνίδι.

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

#CelebrityGameNight

Facebook: @CelebrityGameNightMega

Instagram: @celebritygamenight_

Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη

Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media