Είναι ταλαντούχες, διάσημες, επιτυχημένες και έχουν στη διάθεσή τους κάθε ακριβή θεραπεία περιποίησης που υπάρχει. Έτσι, όταν οι celebrities μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους, τις ακούμε με προσοχή. Ορίστε λοιπόν τα tips που ακολουθούν για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους 5 διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ.

Μεταξωτή μαξιλαροθήκη για την Εμίλια Κλαρκ

«Κοιμάμαι σε μεταξένια μαξιλαροθήκη. Αναβαθμίζει τον ύπνο και έχει μια σέξι αίσθηση. Επίσης, αν έχετε μαλλιά που φριζάρουν, ο ύπνος σε μεταξένια μαξιλαροθήκη, πραγματικά θα τα βοηθήσει.»

Dry shampoo για την Αμάντα Σάιφρεντ

«Η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μου είναι απλή και γρήγορη. Αποφεύγω τα προϊόντα styling και συνήθως έχω τα μαλλιά μου πιασμένα πάνω. Επειδή προσπαθώ να λούζομαι μόνο μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώ ξηρό σαμπουάν (dry shampoo) για να καταπολεμήσω τη λιπαρότητα και να χαρίσω όγκο στα μαλλιά μου.»

Φυσικό στέγνωμα για την Καμίλα Καμπέγιο

«Στην πραγματικότητα έχω ίσια μαλλιά, αλλά πάντα ήθελα μπούκλες. Έτσι, έκανα περμανάντ και τονώθηκε σημαντικά η αυτοπεποίθησή μου. Πλέον απλώς λούζω τα μαλλιά μου, τα ενυδατώνω, εφαρμόζω ένα βάλσαμο για μπούκλες και τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά. Ποτέ δεν χρησιμοποιώ καυτά εργαλεία styling.»

Μωβ σαμπουάν και έλαια για την Έμμα Γουάτσον

«Τα μαλλιά είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για εμένα. Η γιαγιά μου ήταν κοκκινομάλλα, επομένως έχω θερμούς τόνους στο χρώμα των μαλλιών μου. Έτσι, όποτε τα βάφω καταλήγουν να παίρνουν μια πορτοκαλί απόχρωση και για να την εξουδετερώσω χρησιμοποιώ μωβ σαμπουάν. Για να ενυδατώσω τα μαλλιά μου, εφαρμόζω έλαιο αργκάν ή λάδι καρύδας στις άκρες».

Conditioner για την Άνια Τέιλορ Τζόι

«Κάνω κάτι το οποίο είναι κάπως περίεργο και κανονικά δεν πρέπει να κάνω, αλλά λειτουργεί άψογα στα μαλλιά μου επειδή είναι πολύ ξηρά: Εφαρμόζω το conditioner από τις ρίζες έως τις άκρες, το αφήνω για λίγη ώρα και έπειτα το ξεβγάζω».