«Διασκεδαστικά παιχνίδια, ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις και παρεΐστικη ατμόσφαιρα με πολλά απρόοπτα και πειράγματα φέρνει τo «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 22:00 στο MEGA.

Στην πρώτη ομάδα, ο Γιώργος Μαυρίδης παρασύρει στο παιχνίδι τους συμπαίκτες του Νίκο Αναδιώτη και Νικολέττα Καρρά, ενώ στη δεύτερη ομάδα, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Δημοσθένης Τζουμάνης δίνουν και εκείνοι τον καλύτερο εαυτό τους. Με κέφι και όρεξη για αστεία, οι δύο ομάδες αναμετρώνται στα παιχνίδια «Έχεις γράμμα», «Ανέβα στο βινύλιο», «Μίλα στην κορνίζα», «Πιάσε το μικρόφωνο» και «Πού πας;», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η Έρρικα Πρεζεράκου ξεσηκώνει την παρέα με τις ικανότητές της στο τραγούδι, ενώ οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», και ο τραγουδιστής Άρις Πετράκης δίνουν τον πιο feelgood ρυθμό στο παιχνίδι. 

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

#CelebrityGameNight

Facebook: @CelebrityGameNightMega

Instagram: @celebritygamenight_

Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη

Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media