Βέφα Αλεξιάδου

«Πρόσκληση σε παιδικό πάρτυ»

Μία συλλεκτική έκδοση 160 σελίδων που θα βρείτε μόνο στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο!

Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει περισσότερες από 150 πεντανόστιμες συνταγές και μοιράζεται μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!

Από σάντουιτς, σφολιάτες, καναπέδάκια, burgers, hot dog, κουλουράκια, κέικ, τσουρεκάκια, παγωτά, ντόνατς μέχρι γρανίτες και μιλκσέικ. Αλλά και τούρτες σε υπέρχοα σχέδια ζωάκια, βιβλίο, λούνα παρκ

Υπέροχες δημιουργίες, από τη Βέφα, που θα λατρέψετε!

Ακόμη, πολύτιμες συμβουλές και ιδέες για πρωτότυπες προσκλήσεις, το θέμα του πάρτυ, την οργάνωση, τη διακόσμηση, τη διασκέδαση των παιδιών!

Ενα από τα πιο αγαπημένα βιβλία, από τη Βέφα Αλεξιάδου, την Πρώτη Κυρία της Ελληνικής Μαγειρικής. Σ’ αυτό το βιβλίο η συγγραφέας μεταμορφώνει πιο απλά υλικά σε υπέροχες γευστικές δημιουργίες.

Λίγα λόγια για τη Βέφα Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου γεννήθηκε στον Βόλο και από χρόνια κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι χημικός-διαιτολόγος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερες σπουδές στην Αμερική επάνω στην υγιεινή των τροφών, τη διακόσμηση του τραπεζιού και τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, εκσυγχρόνισε την ελληνική κουζίνα χρησιμοποιώντας μοντέρνες μεθόδους και συσκευές, διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή γεύση. Συνεργάζεται με πολλά ελληνικά και ξένα περιοδικά. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκδοτών και Βιβλιοπωλών. Τα βιβλία της «Ελληνική Μαγειρική», «Ελληνική Ζαχαροπλαστική» και «Γιορτινό τραπέζι» έχουν μεταφραστεί στην αγγλική και κυκλοφορούν με επιτυχία στην Αγγλία, Ν. Αφρική, Αυστραλία, Καναδά και Αμερική. Είναι μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals) και συμμετέχει σε διάφορα γαστρονομικά συμπόσια και σεμινάρια που οργανώνονται διεθνώς. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αρχέστρατου» (Κέντρο για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων).

Μαζί

Το γιορτινό Μommy & Daddy

-Mαθαίνουμε στα παιδιά μας το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων!

-Healthy bowls

Το νέο υγιεινό trend στο οικογενειακό φαγητό.

-Ενισχύουμε το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού.

-Αναβλητικότητα

Βοηθάμε τα παιδιά μας να την ξεπεράσουν.

Και

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

Mαρία Μπακοδήμου-Αρης Αργυρόπουλος.

Η κριτής του J2US φωτογραφίζεται με τον 19χρονο γιο της και παραδίδει μαθήματα σύγχρονης μητρότητας.

 

16 χρόνια ΟΚ!

Oι πιο αγαπημένοι διάσημοι Ελληνες γιορτάζουν μαζί μας.

 

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια, κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ»: €1,00 )