Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, η εκπομπή αναλύει σε βάθος το body shaming, δηλαδή τα επικριτικά σχόλια που μπορεί να δεχτεί κάποιος για την εμφάνιση και τον σωματότυπό του. Για αυτό το ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το body shaming μπορεί να βλάψει σοβαρά την ψυχή αλλά και τη σωματική υγεία όσων τo υφίστανται.

Το plus size model Κατερίνα Πεφτίτση μιλάει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το body shaming που έχει δεχθεί αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει πλέον τα σχόλια για το σωματικό της βάρος.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε πώς να εξαφανίσουμε το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ποια είναι η διατροφική αξία της σούπας και τι προσφέρει το μασάζ που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους εργαζόμενους.

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, η εκπομπή εστιάζει στη διαχείριση του στρες. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι για να ελέγξουμε το άγχος αρκεί να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας, και παρουσιάζουν συγκεκριμένα βήματα για να πετύχουμε αυτή την αλλαγή.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τον μάγειρα Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος μιλάει για τη δική του μάχη με το στρες και για όσα κάνει προκειμένου να το διαχειριστεί.

Ακόμα, η εκπομπή εξηγεί τι ακριβώς σημαίνει «περνώ δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μου», προτείνει 10 τρόπους για να καταναλώσουμε λιγότερα γλυκά τις γιορτές, και δίνει συμβουλές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ψωριασικής νόσου.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas