Το 2015, η διάσημη YouTuber, NikkieTutorials, κυκλοφόρησε τη μίνι σειρά της με τίτλο «Power of Makeup». Η δημιουργός περιεχομένου έκανε το ντεμπούτο της στο πρώτο της επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την ίδια, ακολουθούμενη από την Κιμ Καρντάσιαν το 2017. Η Ντρου Μπάριμορ εμφανίστηκε στο τρίτο επεισόδιο το 2018 και τώρα, η Nikkie προσκάλεσε τη μία και μοναδική Adele για το τέταρτο επεισόδιο.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η σειρά στοχεύει να επιδείξει τη δύναμη του μακιγιάζ και να απενοχοποιήσει το μακιγιάζ. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα άτομο με το μισό του πρόσωπο εντελώς βαμμένο και το άλλο εντελώς «γυμνό», το οποίο εμπνεύστηκε από ένα επεισόδιο από το RuPaul’s Drag Race. Για το τέταρτο επεισόδιο, η Nikkie χρησιμοποιεί μια ποικιλία προϊόντων, ενώ συζητά χαλαρά με την καλλιτέχνιδα για το πρόσφατο άλμπουμ της, 30.

Η Adele ομολογεί επίσης ότι το να κάνει το eyeliner της είναι πρόκληση. «Είναι πολύ τρομακτικό να μου κάνεις eyeliner. Νιώθω ότι το eyeliner είναι αρκετά δημοφιλές», εξηγεί καθώς η Nikkie προσπαθεί να δημιουργήσει την τέλεια γραμμή στο μάτι της.

Δείτε το βίντεο με την Adele